As vrea sa stiu cum se opereaza cheltuielile de protocol in cazul produselor accizabile (alcool). Este obligatorie emiterea unei facturi fiscale? Daca da, cum si cui se poate factura?
Exista vreo norma care sa reglementeze protocolul (exceptand Codul fiscal)?
Va multumesc pentru ajutor. :)
protocolul in cazul produselor accizabile
HG nr. 44/2004 pentru aprobarea normelor de aplicare a Legii nr. 571/2003.
Nu am inteles prea bine intrebarea, de ce ar exista o distinctie intre produsele accizabile si cele neaccizabile in privinta cheltuielilor de protocol?
De facturat factureaza vanzatorul sau prestatorul de servicii si nu cel care isi deduce cheltuielile de protocol.
Daca reformulezi intrebarea si dai amanunte, mai spui si ce stii tu si poate nu stiu cei care ar vrea sa te ajute, poate primesti un raspuns mai bun.
Nu am inteles prea bine intrebarea, de ce ar exista o distinctie intre produsele accizabile si cele neaccizabile in privinta cheltuielilor de protocol?
De facturat factureaza vanzatorul sau prestatorul de servicii si nu cel care isi deduce cheltuielile de protocol.
Daca reformulezi intrebarea si dai amanunte, mai spui si ce stii tu si poate nu stiu cei care ar vrea sa te ajute, poate primesti un raspuns mai bun.