COLABORARE - AVOCAT STAGIAR

Vesti de interes.
Post Reply
aldescu

COLABORARE - AVOCAT STAGIAR

Post by aldescu » 02 Feb 2007, 15:11

Cautam avocat stagiar - Bucuresti
Cerinte:
ambitios, foarte organizat/ ordonat, rezistent la munca sub stress, initiativa (bun management al documentelor) doritor sa invete noi lucruri
bune cunostinte de limba engleza (scris / vorbit e un plus)
sa aiba cunostinte minime in practica
3 luni proba
mediu placut de lucru
venituri atractive pe masura incasarilor si a activitatii prestate
pentru primele 3 luni 100-150 euro
nu dorim "bonus" pentru acest post :D
dorim seriozitate si competitivitate
interviu: un set de intrebari, un caz practic (actiune, mod de aparare, intampinare, etc)
redactare contracte, scrisori, adrese
orientat in primul rand spre comercial
trimiteti CV pe adresa: lawofficeme@yahoo.com
termen limita pentru trimiterea CV 10 februarie 2007

CristiF

Post by CristiF » 07 Feb 2007, 20:52

Ar fi o oferta nemaipomenita. As fi curios cati candidati au fost si daca s-a gasit persoana cautata, daca domnul care a dat anuntul ar avea amabilitatea sa ne spuna.

ADURbaCA

Post by ADURbaCA » 07 Feb 2007, 21:27

Chiar atit de putin poate sa cistige un avocat stagiar , nici macar salariul minim pentru o persoana cu studii superioare prevazuta de CM (880 ron) ?

CristiF

Post by CristiF » 07 Feb 2007, 21:30

Asta asa este, dar raportat la perioada in care esti student cand bursa e de 140 lei, tot e ceva. Si iti ofera perspective de viitor, plus ca iti faci stagiatura gratis... :lol:

ADURbaCA

Post by ADURbaCA » 07 Feb 2007, 21:57

poate ca e un pic bizar dar eu cind mi-am facut stagiatura acum 7 ani primeam banii acestia .
oricum in sapte ani lucrurile nu au ramas aceleasi , inflatia ...
In fine , chiar si student , avind in vedere ca in aceasta profesie ai nevoie de mai multa disponibilitate , pretul pe care il platesti , studii , alergatura ,
nu este la inaltime , dar macar ofera sansa unui tinar , daca are vointa si putere de munca sa se distinga si sa aiba un alt start .

CristiF

Post by CristiF » 07 Feb 2007, 22:48

Eu eram ingrijorat ca un avocat stagiar trebuie sa primeasca in continuare bani de la parinti pt. a se putea intretine, conform zvonurilor. Dupa cele spuse de dvs. am mai prins curaj. Stiu ca depinde mult castigul si de capacitatea fiecaruia si de maestru, insa, pentru mine important ar fi sa te poti descurca cat de cat la un nivel de subzistenta, sperand ca odata cu vechimea va fi mai bine. Va multumesc mult pentru colaborare!

Post Reply