Despre programe legislative

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
andriipopa75

Despre programe legislative

Post by andriipopa75 » 29 Sep 2004, 13:10

As dori sa comentam (utilizatorii unor astfel de programe) despre plusurile si minusurile unor astfel de programe, pentru a putea face o comparatie.

Eu de exemplu folosesc LEXNAVIGATOR (ultratech - piatra neamt) de care sunt foarte multumit.

+ cost rezonabil - pina in 300 usd - programul+actualizari saptamanale(1an)
+ complet - am gasit orice act cautat (mai putin cele secrete -gen SRI)
+ pt actele de interes sporit se ofera actualizare ultratech (modificari la zi incluse)
+ cautare avansata, inclusiv dupa cuvinte liber alese

- preluare text greoaie
- imposibilitatea modificarii fonturilor la tiparire
- cautare neintuitiva, foarte complexa

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 29 Sep 2004, 15:10

LEGE4 - pretul e rezonabil, actualizarea zilnica prin internet, usor de accesat (plus spete si alte cateva facilitati mai mult sau mai putin utile)

Sincer personal apreciez pozitiv programul, de altfel il "testasem" ca sa zic asa inainte sa-l iau si de aceea m-am si oprit la el.

Dupa parerea mea Lege 4 nu are dezavantajele pe care le-ai identificat tu la LEXNAVIGATOR

dinubocos

Post by dinubocos » 29 Sep 2004, 18:19

Folosesc Lege 4. Este un program foarte bun, prietenos, actualizarea o fac zilnic de pe pagina de Internet a producatorului.
Performanta programului depinde foarte mult si de performanta sistemului pe care ruleaza.
In plus fata de cele aratate la programul din Piatra Neamt, Lege 4, pentru actele importante are si versiunea in limba engleza.

croc

Post by croc » 05 Nov 2004, 09:10

sintact;
sunt foarte multumita;
cautare ok;
are optiunea act sintetic, care iti prezinta actul cu toate modificarile pana in ziua in curs, indiferent daca acesta a fost sau nu republicat in urma modificarii;
actualizare zilnica, pe care si-o face singur;evident; spete, modele de contracte, clasificari, etc.
excelent program;
spre rusinea mea :oops: , nu stiu cat costa;
l-am vazut si la bcu;

jus2001

Post by jus2001 » 06 Nov 2004, 00:31

La ce bani costa astea mai bine iau unul pirat actualizat pana la o anumita data si gata. In plus, fac rost de M.Of. care imi sunt necesare. Scuzati-mi inca o data sinceritatea, dan cred ca nici voi nu luati filme pe cd/dvd de la hollywood music & film. Sau poate ma insel eu. Sau poate nu recunoasteti.

sofia

Post by sofia » 06 Nov 2004, 12:52

Daca nu platesti tu si plateste firma la care lucrezi, atunci este preferabil sa ai totusi un program legislativ.

fanna

Post by fanna » 06 Nov 2004, 12:59

Corect Sofia.
Dar cind ai propria ta firma de consultanta, si platesti chirie, platesti intretinere, curent, drepturi salariale...si cite si mai cite, crede-ma ca tii cam greu sa mai platesti si un program legislativ, tinind cont ca oricum platesti abonamentul de cablu de net.
Eu vorbeam cu jus mai ales din punctul meu de vedere, al unei firme de consultanta la care platesc toate astea...
E mai greu sa cauti pe net, pentru ca nu se rescriu legile cu modificarile aduse, asa cum e in legis sau alte programe...dar e mai lesne la bani.

Blusie

Post by Blusie » 06 Nov 2004, 22:34

Eu ma descurc foarte bine cu Indaco.
Pentru 10 utilizari, parola e "evaluare".
Daca cautati mai mult de 10 acte puteti gasi parola zilnica, dupa caz saptamanala sau lunara in anumite publicatii despre care se face mentiune pe site-ul indaco.ro

Sunt destul de multumita de serviciile oferite de aceasta firma. E drept, insa, ca nu mi-as permite sa platesc un abonament. Cel putin deocamdata. Dar marturisesc ca m-am interesat serios cat ar costa pentru un student un astfel de abonament, si raspunsul nu m-a incantat :wink: , asa ca apelez la diverse alte surse, inclusiv cea citata.

Numai bine!

norocel

Post by norocel » 07 Nov 2004, 11:40

Nu pot vota pentru ca raspunsul depinde de sursa de finantare. Daca ar fi sa-l plateasca altcineva, sigur ca as alege programul cel mai bun (care de regula este si cel mai scump), dar asa ma multumesc cu ce obtin pe gratis si la nevoie iau programul mai ieftin.

minodora

Post by minodora » 07 Nov 2004, 12:23

De acord cu Norocel.

laleli

Post by laleli » 08 Nov 2004, 17:04

LA JOBUL PE CARE IL AM DISPUN DE INDACO E CE-I DREPT F.BUN DAR NU E SUFICIENT
DE EX ATUNCI CAND SE MODIFICA O LEGE TRE SA LE SCOTI PE AMANDOUA
PE CAND IN ALTE SOFTURI PARCA LEX DACA NU MA INSEL SE FAC MODIFICARILE DIRECT PE LEGE
ACU EU DIN COMODITATE L-AS ALEGE PE AL DOILEA
DAn AICI VINE SI ALT PLUS AL INDACO ARE SPETE CELALAT NU
SO RAMANEM PE PRIMA VARIANTA
SUCCESE NEBANUITE! :P

Bianca Popescu

Re: Despre programe legislative

Post by Bianca Popescu » 24 Feb 2014, 12:58

Ati vazut noul soft de la Indaco: http://www.youtube.com/watch?v=3IZkIF5SxPg?

Post Reply