deces asociat

Discutii privind Societatile Comerciale
Post Reply
ovi_dragomir

deces asociat

Post by ovi_dragomir » 04 Jan 2007, 20:29

...daca asociatul unic dintr-un s.r.l. decedeaza si ca mostenitori ramin copiii minori si sotia ce se intimpla, ei devin asociati chiar daca sunt minori?...

wittmann

Post by wittmann » 04 Jan 2007, 22:58

Normal.

ovi_dragomir

Post by ovi_dragomir » 05 Jan 2007, 14:24

...pai da da numa ca daca vrei sa fii asociat trebuie sa ai capacitate deplina de exercitiu...

kinga

Post by kinga » 05 Jan 2007, 15:42

noa si ce???
se numeste curator pentru minori.... :grin: :grin:
iar la registrul comertului se depune actul de numire al curatorului emis de autoritatea tutelara....
atat....

ovi_dragomir

Post by ovi_dragomir » 05 Jan 2007, 17:20

...si hotaririle cine le va lua?...de fiecare data cind se hotaraste ceva curatorul ii va reprezenta?...eu cred ca societatea nu va putea functiona normal...

kinga

Post by kinga » 05 Jan 2007, 19:49

alooo ..domle... solutii exista...

in primul rand ia vezi tu daca in statut exista o prevedere cum ca societatea poate fi continuata cu mostenitorii..unu la mana....
doi..daca te doare ca va trebui sa decida curatorul.. exista posibilitatea cesiunii..la asta te-ai gandit??? doar ca oleaca procedura este anvoioasa... pentru ca se pune problema ocrotirii intereselor minorilor... pretul tre sa fie serios si iti trebuie acceptul autoritatii tutelare...
iar mamica poate sa preia toata firma... alte probleme mai ai???
:grin: :grin: :grin: :grin:

ovi_dragomir

Post by ovi_dragomir » 06 Jan 2007, 18:07

...probleme ar ma fi numa ca le zic asa pe rind ca ardelenii... :floare: :floare: :floare: ...

kinga

Post by kinga » 06 Jan 2007, 18:11

ovi_dragomir wrote:...probleme ar ma fi numa ca le zic asa pe rind ca ardelenii... :floare: :floare: :floare: ...
:lol: :lol: :lol:
bine ardeleanule.... astept sa-mi spui.... :cafea: :cafea: :cafea: :cafea: daca vrei .. of course.... :razz:

Post Reply