sau puteti anticipa?

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
adnonses

sau puteti anticipa?

Post by adnonses » 01 Jan 2007, 16:07

o data cu intrarea in U.E,puteti anticipa ce schimbari se vor produce?

medeea

Post by medeea » 02 Jan 2007, 05:42

depinde ce vreti.

actor

Post by actor » 02 Jan 2007, 08:14

medeea wrote:depinde ce vreti.
"Vrei sa fii capitanun nostru?"

medeea

Post by medeea » 02 Jan 2007, 19:16

actor wrote:
medeea wrote:depinde ce vreti.
"Vrei sa fii capitanun nostru?"
replica asta din ce carte/film e?

ps: nu-mi place culoarea verde, sunt francmasoana :-P -am glumit :oops:

gavril

Post by gavril » 02 Jan 2007, 20:55

"Ooo captain, my captain !!!"

alinutzza

Post by alinutzza » 03 Jan 2007, 20:38

By the way, stiati ca francmasonii nu primesc in "organizatie" femei? Am aflat asta de la un prieten din Germania care e membru intr-o astfel de loja.
Suntem discriminate!!! :lol:

medeea

Post by medeea » 03 Jan 2007, 21:46

alinutzza wrote:By the way, stiati ca francmasonii nu primesc in "organizatie" femei? Am aflat asta de la un prieten din Germania care e membru intr-o astfel de loja.
Suntem discriminate!!! :lol:
exista si femei francmason, eu cunosc doua.

eu stiam ca evreii nu au ce cauta in francmasonerie.

alinutzza

Post by alinutzza » 03 Jan 2007, 22:12

E un pas inainte! :lol:

medeea

Post by medeea » 03 Jan 2007, 22:18

alinutzza wrote:E un pas inainte! :lol:
aha si urmeaza pasul 2: evreii!!

je ne le pense pas!

gavril

Post by gavril » 03 Jan 2007, 23:06

pasul 3 : vor primi si romani ? :)

medeea

Post by medeea » 03 Jan 2007, 23:14

Gavril wrote:pasul 3 : vor primi si romani ? :)
a nu se intelege ca n-am prins ironia alinutzei. :-P vroiam doar sa spun ca exista si femei in organizatia asta.

MagisterMagnus

Post by MagisterMagnus » 16 Jul 2007, 21:21

Ma bucur mult , dragii mei colegi forumisti , ca ati deschis si subiectul legat de Masonerie. Francmasoneria e una din societatile foarte controversate ale vremurilor noastre , datorita caracterului ei secret&....desi ea afirma cu aplomb ca este discreta. Si pentru ca tot suntem pe un forum unde se dezbat probleme de ordin juridic , dati-mi voie sa va spun ca Francmasoneria functioneaza practic in ilegalitate , incalcand unul din articolele constitutionale (al carui nr. nu il cunosc , dar va rog sa scuzati necunostinta unui novice din anul I) care spune ca societatile secrete sunt interzise.
Desigur caracterul ei controversat graviteaza in jurul parerilor formate despre aceasta societate cum ca ar conduce lumea din umbra , cum ca ar fi o mana care dirijeaza ampla orchestra sociala si politica a zilelor noastre , dand nastere unei simfonii , a carei partitura ea insasi a scris-o dinainte&...Trebuie sa precizez inca de la inceput ca nu sunt adeptul aberantelor teorii conspirationiste avortate de niste minti nesigure , nelucide , cu o imaginatie maladiva&...Dar cercetand , am descoperit ca de fapt multe dintre miscarile , convulsiile , ba chiar si conflagratiile mondiale au fost puse la cale de catre acesti oameni patrunsi de mister.
Alinutza , in francmasonerie se practica niste ritualuri..Un ansamblu de ritualuri alcatuiesc un rit ; in Mas. Exista mai multe astfel de rituri ; Intr-unul din aceste rituri sunt acceptate si femei (se numeste Marele Orient al Frantei - care are infiintate cateva loji si pe teritoriul Romaniei ; Marea Maestra a acestui rit este Anca Nicolescu)
Medeea , in caz ca nu stiai , intreaga Francmasonerie este impregnate de Kabbala. Toate simbolurile ei, toate alegoriile ei (ale Mas.) au fost inspirate din Kabbala. Ba chiar pana nu demult exista un rit rezervat numai evreilor ; insa lojile de astazi sunt mixte : la sanul Masoneriei se reunesc si musulmanii si evreii si crestinii , daca accepta existenta unui singur D-zeu si daca cred cu tarie in nemurirea sufletului.
Insa abatonurile francmasoneriei sunt de o amplitudine ce depaseste spatial virtual al unui forum...

stef

Post by stef » 12 Aug 2007, 22:13

dragul meu, nu vreau sa comentez decat un singur lucru la ceea ce ai spus. masoneria nu e secreta asa cum pui tu problema. este o organizarie non profit constituita in mod legal. in rest.... nu pot comenta cele spuse de tine din lipsa de informatii

Today

Re: sau puteti anticipa?

Post by Today » 25 Aug 2007, 22:36

adnonses wrote:sau puteti anticipa?
Ce e inainte de nsaun?

Post Reply