Editura C.H. Beck a dat de stire pe site-ul sau ca a gresit C.pr.pen. publicat cu modificarile aduse prin L.356/2006.
Desi le tot trimit mail-uri sa/mi spuna care daca e gresit cel pe care l-am cumparat eu, nu-mi raspund si n-am timp sa verific pe text.
Stie cineva in ce constau greselile ?
Cod gresit de Editura C.H.Beck
pai, de pilda, art. 356 este reprodus doar pe jumatate.
au uitat pe drum alineatele 2 si 3 din continutul articolului, rezultand astfel ca apelul nu ar mai avea un efect suspensiv.
apoi, este gresit cu totul continutul art. 278 .
de fapt, 278 si 278 indice 1 sint unul si acelasi articol, continutul lor fiind identic, doar denumirea marginala fiind diferita.
au retras de pe piata cartile gresite.
eu am primit una noua in schimbul celei vechi, gresite.
bine, nu am stat sa mi se raspunda la mailul trimis cu "va rog frumos" si "astept raspuns".
am trimis un mail mai revoltat (si pe buna dreptate, fiindca interpretarile deveneau halucinante).
am ramas uimit de rezultat : in doua zile, postasul era la usa cu cartea cea noua, corectata.
asa mai da...
au uitat pe drum alineatele 2 si 3 din continutul articolului, rezultand astfel ca apelul nu ar mai avea un efect suspensiv.
apoi, este gresit cu totul continutul art. 278 .
de fapt, 278 si 278 indice 1 sint unul si acelasi articol, continutul lor fiind identic, doar denumirea marginala fiind diferita.
au retras de pe piata cartile gresite.
eu am primit una noua in schimbul celei vechi, gresite.
bine, nu am stat sa mi se raspunda la mailul trimis cu "va rog frumos" si "astept raspuns".
am trimis un mail mai revoltat (si pe buna dreptate, fiindca interpretarile deveneau halucinante).
am ramas uimit de rezultat : in doua zile, postasul era la usa cu cartea cea noua, corectata.
asa mai da...