se mai poate contesta ceva(rotunjirea rotunjirilor)?

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
robbie

se mai poate contesta ceva(rotunjirea rotunjirilor)?

Post by robbie » 24 Sep 2006, 09:09

credeti ca am vreo sansa daca incerc sa contest rotunjirea ultimelor note?

Samurai

Post by Samurai » 24 Sep 2006, 09:11

Daca ai dreptate, inseamna ca ti s-a incalcat un drept. Contesta si dupa aia fa actiune in contencios. Dar mai calculeaza inca o data, sa fii sigura.

vally

Post by vally » 24 Sep 2006, 09:25

Robbie, asa cum ti-am sugerat si pe alt topic, nu-i lasa sa-ti fure nici macar o miime din nota.
Nu este corect ca unii sa aiba parte de rotunjire in sus si altii in jos. Calculeaza-ti nota, eventual in raport cu celelate note favorizate de rotunjirea in sus, si fa contestatie.
Eu asa as proceda, gandeste-te cat ai muncit ptr. a ajunge pana aici.
Astept vesti bune de la tine si poate si de la altii iaflati n aceeasi situatie.
Mult succes!

Ovidiu

Post by Ovidiu » 24 Sep 2006, 13:35

Go for it! Suntem stat de drept! Zic unii.......

corect

Post by corect » 24 Sep 2006, 13:45

Si eu sunt de parere ca trebuie sa te lupti, robbie, pt. dreptul tau. Si daca ai dreptate, poti sa-i dai si in judecata.
Te sustinem! Succes!

P.S. Sa ne tii la curent!

robbie

Post by robbie » 25 Sep 2006, 11:07

minune,mi-au primit contestatia,astept raspuns(30 zile termenul legal)!!

robbie

Post by robbie » 25 Sep 2006, 11:10

cei care sunt in aceiasi situatie PUTETI face contestatie,e pacat sa se pice pt niste biete miimi,mai ales ca anul trecut nu s-au ocupat toate locurile si ar putea sa suplineasca nr de locuri

vally

Post by vally » 25 Sep 2006, 12:35

ma bucur ptr. tine robbie, sper sa se termine cu bine. :cafea:

Samurai

Post by Samurai » 26 Sep 2006, 09:35

robbie wrote:minune,mi-au primit contestatia,astept raspuns(30 zile termenul legal)!!
Erau obligatzi sa o inregistreze. Eu itzi urez sa ai succes. Cu 84 meritzi sa intri !

Mike

Post by Mike » 26 Sep 2006, 19:17

Asa cum am mai spus, bafta Robbie ca tu meritai sa intri anul asta .
Una peste alta eu fac apel la cei care au media 8.00 sa faca un memoriu (cerere ) la CSM ,sa il trimita prin fax la nr 021/3116939 Registratura generala a CSM sau la nr 021/3116942 Directia resurse umane si organizare, memoriu prin care sa solicite suplimentarea nr de locuri.
Registratura e obligata sa inregistreze, si apoi dupa aceasta solicitare ( care ar fi fost ideal sa fie semnata de toti cei cu 8 , dar merge si daca e facuta individual ) Plenul CSM e obligat sa dea un raspuns ( Doamne ajuta sa fie favorabil ) si e posibil (s-a mai intamplat) sa suplimenteze nr de locuri.
Fara sesizare, Plenul nu poate discuta aceasta problema ( ca doar nu sunt prosti ).
Eu am picat cu 8 si dupa ce am fost la CSM mai am o speranta si in sensul asta ( am trimis deja memoriu )

robbie

Post by robbie » 26 Sep 2006, 19:51

fac si eu apel la toti cei care au picat la examen cu 8.00.Cum ne intalnim sa semnam toti memoriul?

robbie

Post by robbie » 26 Sep 2006, 19:55

sau trimitem memorii separate ?ideal ar fi sa fie depuse personal ca eu nu am incredere in faxul lor!

luc4s

Post by luc4s » 26 Sep 2006, 20:47

Succes, Robbie :)

robbie

Post by robbie » 26 Sep 2006, 21:36

multumesc,poate de data asta am noroc

Mili

Post by Mili » 29 Sep 2006, 14:21

Mike wrote: Plenul CSM e obligat sa dea un raspuns ( Doamne ajuta sa fie favorabil ) si e posibil (s-a mai intamplat) sa suplimenteze nr de locuri.
Fara sesizare, Plenul nu poate discuta aceasta problema ( ca doar nu sunt prosti ).
Imi pare rau pentru voi, dar vorbim de un CSM care nu face calcule dupa aritmetica pe care am invatat-o noi, ci dupa cea bugetara...Mi-e greu sa cred ca vor face fata si unei promotii de 180, dar sa mai umble si pe la medii pentru a suplimenta posturile. Anul trecut a fost altceva, erau prea putini...Acum deja sunt multi, pe o varianta de examen ce se dorea obiectiva, de necontestat.
Eu va tin pumnii, dar cred ca asteptati prea multe de la CSM.
Bafta!

Post Reply