nu este atat de greu

Vesti de interes.
Post Reply
jessi

nu este atat de greu

Post by jessi » 30 Aug 2004, 17:03

felicitari celor care au trecut de prima faza a ex. inm-! :wink: eu am dat ptr. prima data si am picat.parerea mea personala este ca nu este imposibil, trebuie doar sa stii!

michell

Post by michell » 30 Aug 2004, 22:23

trebuie sa fii super bine pregatit ca sa intri la inm... ti-o spun din proprie experienta... si mai ales in faza de grila trebuiesc citite cu foarte mare atentie intrebarile pentru ca marea majoritate sunt inselatoare

marc

Post by marc » 01 Sep 2004, 09:13

Felicitari tuturor celor care au trecut de grile si multa bafta celor care dau simbata examenul sinteza. Eu am dat prima data (si probabil ultima). Intradevar, se poate nu este imposibil dar trebuie invatat foarte bine si inceput din vreme. Eu m-am pregatit doar o luna si am reusit sa fac doar 40 de puncte, credeam ca voi face mai mult. Asta e!
Se cer cunostiinte la un nivel ridicat si asta e normal tinind cont de ceea ce trebuie sa stie un judecator.
MUlta bafta in continuare si celorlalti.

MAXINE

de acord cu voi

Post by MAXINE » 01 Sep 2004, 18:25

Shi eu am incercat anu asta prima data shi... 79. Macar stiu care este nivelul. Mai incerc si la anul. Subiectele au fost exact cum trebuia sa fie ptr niste viitori magistrati. Dar un lucru e cert : nu se poate invata pe ultima suta de metri ptr INM. Scapa detaliile.

Post Reply