SITUATIE DOSAR CEDO

Curtea Europeana a Drepturilor Omului
Post Reply
VONPAUL006

SITUATIE DOSAR CEDO

Post by VONPAUL006 » 08 Jun 2006, 07:14

Mi-a trimis cineva o actiune la CEDO.
Cum as putea sa aflu care este situatia ei?
Multumesc!

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 09 Jun 2006, 21:19

Poti intra pe site-ul lor, poti trimite un mail cu intrebari, poti da un tel. :idea:

AllyMcBeal

Post by AllyMcBeal » 15 Jun 2006, 12:55

Repun subiectul in discutie.N-are nimeni date concrete?
Nu cred ca pe site-ul lor se afiseaza registrul de intrari,asa ca de acolo n-ai cum sti macar daca dosarul a ajuns.
Telefonul nu mi se pare la indemana,pentru ca nu-l stiu,in primul rand,iar apoi nu stapanesc atat de bine franceza sau engleza ca sa pot afla ce ma intereseaza.
Sugestii?

mariusms

Post by mariusms » 15 Jun 2006, 14:04

In scris. Cred ca se poate face o cerere in care sa se ceara relatii despre dosar.

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 17 Jun 2006, 20:18

Sau de la grefa.

Pt. cei interesati de CEDO, "Ultima speranta pt. o justitie deplina.CEDO.Organizare-functionare-procedura-jurisprudenta-modele de cereri...", de Marin Voicu, 25 lei

sebi77

Post by sebi77 » 18 Jun 2006, 13:55

De unde se poate achizitiona?

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 18 Jun 2006, 14:10

Eu am luat-o dintr-o librarie obisnuita, dar am vazut-o si la BookFest, deci trebuie sa fie peste tot.E de la Editura Juridica, Bucuresti.Poti s-o comanzi si pe net, la e-mail lider@fx.ro, sau la tel.337.30.67;337.48.81;fax 337.48.22, iar adresa editurii este Bd. Libertatii nr.4, bl.117, et.3, ap.7, sector 4, cod 761061, Buc.

dem

Post by dem » 20 Jun 2006, 20:47

Conform procedurii, informatiile se obtin de la Grefa.
Sau poti sa incerci aici: http://cmiskp.echr.coe.int/tkp197/searc ... n=hudoc-en

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 21 Jun 2006, 07:32

in momentul in care Curtea iti inregistreaza cererea iti trimite o comunicare cu numarul de dosar si tot ce te intereseaza.
Te roaga de asemenea sa ai mare grija sa pastrezi datele de identificare ale cauzei tale, caci le vei folosi in orice comunicare ulterioara cu curtea.
De asemenea, informatii despre stadiul dosarului poti afla de la grefa Curtii, insa nu prin telefon ci vei comunica cu Curtea in scris sau te vei duce acolo personal (mai greu pentru romani)

AllyMcBeal

Post by AllyMcBeal » 17 Jul 2006, 07:33

Voiam sa va nndau de stirenn cum am rezolvat problema.
Omul cu cauza a trimis prin fax o cerere de informare (daca a ajuns cererea lui si ce nr. de dosar are) si a primit in cateva zile raspuns scris ca e acolo cererea,cu nr. x si i-au trimis si o copie a primei instiintari trimise catre el. (Care,evident,s-a ratacit undeva pe drum,ca omul n-o primise)
Deci,in continuare,omul are de asteptat ca dosarul lui sa intre pe masa de lucru...

robin_hood_2

Post by robin_hood_2 » 17 Jul 2006, 14:26

Well done! Keep up the good work!:cafea:

Post Reply