Ajutor!!! pentru un proaspat jurist

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
sisi

Ajutor!!! pentru un proaspat jurist

Post by sisi » 10 May 2006, 09:44

de luni merg la serviciu, dupa aproape 2 ani de cautari . am reusit sa iau un concurs pentru postul de consilier juridic la C. local al unel comune. Voi cei experimentati aduceti-va aminte de inceputurile voastre si dati-mi si mie cateva sfaturi utile. Cam care sunt problemele cu care ma voi confrunta? nici nu stiu exact ce sa intreb. banuiesc ca in ceea ce priveste procesele voi avea de a face cu cele in contencios(nu am fost niciodata in instanta).........sunt tare speriata, dar am cautat sa lucrez in domeniu atata timp ca nu ma voi lasa doborata. banuiesc ca orice inceput e greu. multumesc celor care imi vor raspunde, cat mai clar. :-(

lauraC

Post by lauraC » 10 May 2006, 13:22

Orice inceput este foarte greu, mai ales cand nu ai cu cine sa te consulti. Eu sunt convinsa ca pe masura ce te vei lovi de probleme vei prinde curaj si vei cere sfatul celor de pe forum. La fel de convinsa sunt si ca ti se va raspunde competent. Nu te speria prea tare. Le vei invata. Legea contenciosului, a fondului funciar si procedura civila cred ca ar trebui sa le (re)citesti. E parerea mea.
In rest, multa bafta.

Post Reply