DN1

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
danutza

DN1

Post by danutza » 11 Jan 2006, 11:17

stie cineva de unde incepe, din buc, DN1 si unde as gasi limitele?

indian

Post by indian » 11 Jan 2006, 22:35

intrebare de 1000 puncte.
M-ai facut atat de curios incat voi incerca sa te ajut

indian

Post by indian » 11 Jan 2006, 23:17

vezi HG 540/2000 - ANEXA 1
DN 1: Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-SEbes-Alba Iulia-Cluj-Oradea-frontiera HU
(eu credeam ca DN1 vine de la Constanta, trece prin Buc si merge mai departe spre Cluj: iata ca nu este asa)
Poate ca ai vrut sa intrebi de drumul european E60 care, pe teritoriul R are un segment comun cu DN1

serafim

Post by serafim » 12 Jan 2006, 00:37

dupa cate imi aduc aminteeeeee...in februarie 2005 am fost prin Buc cu masina personala siii era o tabla in intersectie (in sensul giratoriu ) in P-ta Universitatii, unde au instalat nu stiu ce aparat pt. masurat poluarea si era trecut langa ca se ia de la Km 0 al DN1 care ar incepe din acea intersectie !!!
nu glumesc daaaar nu mai stiu sigur ( ma cam lasa memoria ) dar ma mai interesez !!!

danutza

Post by danutza » 12 Jan 2006, 10:16

Avand in vedere ca ieri am postat primul meu mesaj pe anul acesta, ar fi trebuit sa incep si eu cu ceva frumos. Mea culpa :oops:

Pe principiul "mai bine mai tarziu decat niciodata", urez tuturor forumistilor multa sanatate, prosperitate si multe realizari personale si profesionale.
Va urez sa aveti parte de un an 2006 asa cum vi-l doriti. Si, daca nu se va putea :( , fie ca acest an sa fie cat mai aproape de ceea ce va doriti.

multumesc pentru raspunsuri!

DN1 e minunatun drum Bucuresti - Ploiesti (da, si E 60)

nu am gasit inca un act normativ sau orice altceva cu putere de reglementare din care sa-mi rezulte de unde incep si unde se termina drumurile astea

aceste informatii sunt importante cand e vorba de restrictii de trafic si de procese verbale de contraventie; pe 20 ian expira t de recurs :-( si, daca nu gasesc, o sa pierd si recursul :-(

croc

Post by croc » 12 Jan 2006, 10:50

Fa recurs, scrie ca nu era DN 1 in locul respectiv si pana la primul termen poate gasesti ceva;
daca nu gasesti, pierzi recursul, dar nu vei avea cheltuieli de judecata, asa ca, de ce nu ai incerca?
nu poti sa pierzi termenul de recurs, pana la primul termen poate afli cate ceva;

eu nu stiu sa reaspund la intrebare :(

danutza

Post by danutza » 12 Jan 2006, 11:01

asa...deeeci...

tren sa va mai spun ca, din oct 2005, e clara situatia, in sensul ca anexa 1 la HG 1777/2004 modificata prin Ordin 890/2005 zice ca DN1 (E60) pe care se aplica restrictiile ar fi:

Centura Bucuresti - Otopeni - Ploiesti (intrare municipiu)

Ploiesti (iesire municipiu) - Brasov (intrare municipiu)

Cluj Napoca (iesire municipiu) - Oradea (intrare municipiu)

dar pt perioada dinainte de aparitia acestui ordin? :roll: mai caut...si va rog si pe voi, daca timpul va permite

danutza

Post by danutza » 12 Jan 2006, 18:04

so...

voi face recurs, motivand cam asa:

strada pe care politia m-a prins si amendat este in administrarea PMB si, conf. art. 21 alin. 2 din OG 43/1997, "(2) Sectoarele de drumuri nationale, incluzand si lucrarile de arta, amenajarile si accesoriile aferente, situate in intravilanul resedintelor de judete si al municipiilor, sunt in administrarea consiliilor locale respective." => pe acea strada trebuie respectate restrictiile si platite taxele impuse de autoritatile locale pt acel sector de drum; prin urmare, nu erau incidente prevederile HG 1777/2004;

fiind in administrarea PMB, trebuie respectate doar prev HCLMB 134/2004 (cea cu taxele si restrictiile pe zona A si B);

altfel, s-ar ajunge, spre exemplu, sa platim taxa de drum si atunci cand circulam in bucuresti

alte idei nu mai am; voi ce ziceti?

serafim

Post by serafim » 13 Jan 2006, 02:03

IMPORTANT de ce te-au amendat ??? sa stim ce cautam...in carul cu fan...acul saaaaaau lentila de contact a pisicii ????? :grin:

danutza

Post by danutza » 13 Jan 2006, 09:09

cica pt nerespectarea HG 1777/2004; e vb despre o masina mare peste 3,5 t care circula prin buc, insa in opinia politistului cica ar fi fost DN1; de aceea am intrebat de unde incepe si unde se termina DN1;

ar fi fost poate mai corect sa intreb care este sectorul de drum din DN1 care intra sub incidenta restrictiilor impuse de HG 1777/04

chiar nu se intelegea din ce-am scris? :( asa de rau m-am exprimat? :( mea culpa, again :oops:

danutza

Post by danutza » 26 Sep 2006, 11:38

castigat recurs impotriva dgpmb - bpr ;-)

motivare jude=motivarea mea

croc

Post by croc » 27 Sep 2006, 13:17

:aplauze: :cafea:

aiurel

Post by aiurel » 27 Sep 2006, 16:04

Deci se poate !!!!!!!!!!!!

Post Reply