Examene, rezultate, pareri, etc
-
kary
Am nevoie de ajutorul vostru, cum trebuie sa arate o declaratie pe proprie raspundere sau...adeverinta

care sa ateste ca nu am desfasurat activitati de politie, politica??
Msy mult
-
attorneyatlaw
Cred ca obisnuit:
Subsemnatul/a ...., cu datele tale de identificare, declar pe propie raspundere si cunoscand sanctiunile prevazute de lege pentru infractiunea de fals in declaratii ca nu am defasurat activitati de politie politica.
Nu cred ca exista un formular in sensul asta
-
fuji
kary wrote:Am nevoie de ajutorul vostru, cum trebuie sa arate o declaratie pe proprie raspundere sau...adeverinta

care sa ateste ca nu am desfasurat activitati de politie, politica??
Msy mult
Vezi cum declari, daca i-ai injurat pe unii politicieni (in detrimentul altora), ai avut totusi o activitate politica (depinde pe cine ai injurat)
Poti scoate o adeverinta de la partidul neinjurat (de exemplu)

-
kary
Msy frumos, la chestia cu declaratia,ma gandeam la fel ca tine... eram in impas cand am vazut.... o adeverinta in acest sens. Dar ce trebuie facut pentru a putea ingrosa cuvintele dorite intr-un mesaj sau pentru a cita pe cineva, ca mie nu-mi iese??

-
attorneyatlaw
e cu nistecoduri pe care trebe sa le activezi
Nicuvar stie
Si costy
-
defectu
kary wrote:Msy frumos, la chestia cu declaratia,ma gandeam la fel ca tine... eram in impas cand am vazut.... o adeverinta in acest sens. Dar ce trebuie facut pentru a putea ingrosa cuvintele dorite intr-un mesaj sau pentru a cita pe cineva, ca mie nu-mi iese??

Inainte de a trimite mesajul, trebuie sa dezactivezi codul BBCode din patratelul aflat in subsolul mesajului. M-am lovit si eu de aceasta problema dar, m-a salvat nicuvar......
-
nicuvar
I-am trimis si lui karry doua mp-uri cu tot ce trebuie sa faca, dar de atunci nu a mai intrat pe forum. :(