Va rog , ajutor!
Cum se procedeaza, avand in vedere ca Tribunalul a hotarat ca actiunea formulata de reclamanta (eu, ca societate) este prematur formulata, conf. art.720n 1, CPC, cu apel.
SE poate formula actiune in judecata in baza OG 5/2001 , ce sanse am?
As dori sa stiu, pentru ca avocata a disparut, lasand la o parte faptul ca nu a comunicat cu mine pe tot parcursul procesului, mai mult decat atat nu a indeplinit procedura care ar fi trebuit (reconciliere, judecare in lipsa, etc) Ce sanse am sa fac apel,
Ce sanse sunt sa intentez proces in baza OG 5 /2001
cerere prematur formulata
cum actiunea ta a fost respinsa PE EXCEPTIE (prematuritate) nu poate fi vorba de autoritate de lucru judecat.
Deci ai doua variante;
1. O iei de la capat, faci procedura concilierii directe si dupa aia te duci la instanta pe dreptul comun
2. Introduci cerere pe OG 5. vezi insa cum stai cu prescriptia ca daca ti se respinge pe OG 5 asta nu intrerupe termenul
Deci ai doua variante;
1. O iei de la capat, faci procedura concilierii directe si dupa aia te duci la instanta pe dreptul comun
2. Introduci cerere pe OG 5. vezi insa cum stai cu prescriptia ca daca ti se respinge pe OG 5 asta nu intrerupe termenul
attorneyatlaw wrote:cum actiunea ta a fost respinsa PE EXCEPTIE (prematuritate) nu poate fi vorba de autoritate de lucru judecat.
Deci ai doua variante;
Mea culpa!!