Am cateva intrebari despre admitere.Daca aveti idee despre ele, va rog dati raspuns.Multumesc.
1. Are cineva subiectele care au picat la probele scrise 2003,2004? (sau macar ce va amintiti)
2. Cat dureaza ex oral? Exista riscuri sa pice si subiecte care nu sunt publicate (am auzit si varianta asta)?
Procedurile sunt amandoua in aceeasi zi?
3. La oral spui tu ce trebuie sau te intreaba ei, te ajuta, te incurca?
Ai timp sa spui tot, sau daca vad ca stii te lasa sa pleci?
Dupa ce tragi subiectul te lasa un timp sa scrii ceva despre el sau raspunzi direct?
4. La scris, la subiectele publicate care sunt mai mari, dau tot subiectul cum e publicat sau parti din el? Cum trebuie sa tratezi subiectul?
Astept raspunsuri mai ales de la cei care au trecut prin examen, dar nu numai! Bafta tuturor!
Admitere barou Bucuresti
Subiectele sunt cam aceleasi in fiecare an. Sunt peste o suta la fiecare materie, asa ca nu te ajuta cu nimic daca iti zic doar cateva.
Am auzit si de cazuri in care au picat subiecte care nu se aflau pe lista. De exemplu, la procedura penala s-u pus intrebari si din executarea pedepselor.
Rezultatul la examen depinde foarte mult de comisie!!!! In consecinta nu te lenevi, gandindu-te ca este usor. Pe acelasi raspuns, poti sa iei 10 si altii 6, in functie de comisie. S-a mai si picat, dar e adevarat ca anul trecut procentul a fost infim.
Important e sa faci fata intrebarilor suplimentare, care nu sunt neaparat grele dar trebuie sa reactionezi repede.
Am auzit si de cazuri in care au picat subiecte care nu se aflau pe lista. De exemplu, la procedura penala s-u pus intrebari si din executarea pedepselor.
Rezultatul la examen depinde foarte mult de comisie!!!! In consecinta nu te lenevi, gandindu-te ca este usor. Pe acelasi raspuns, poti sa iei 10 si altii 6, in functie de comisie. S-a mai si picat, dar e adevarat ca anul trecut procentul a fost infim.
Important e sa faci fata intrebarilor suplimentare, care nu sunt neaparat grele dar trebuie sa reactionezi repede.