accident rutier cu victima
accident rutier cu victima
salutare,
este vorba despre un accident intre un auto si un biciclist, coliziune din vina biciclistului, victima biciclistul ajunge la spital cu piciorul fracturat, se declara scris vinovat si ca nu are nici o pretentie, soferul de asemenea declara ca nu are nici o pretentie avand asigurare casco, masina avariata detul de urat, biciclistul operat, si externat dupa 7 zile, cu gips.
stie oare cineva cate zile de ingrijire medicala acorda medicina legala ptr o fractura de tibie cu interventie chirurgicala? daca nr lor depaseste 60, care sunt consecintele ptr soferul implicat? biciclistul isi poate schimba declaratia daca se ajunge la proces? care sunt riscurile ptr sofer?
astept cu nerabdare parerile voastre, multumiri !
este vorba despre un accident intre un auto si un biciclist, coliziune din vina biciclistului, victima biciclistul ajunge la spital cu piciorul fracturat, se declara scris vinovat si ca nu are nici o pretentie, soferul de asemenea declara ca nu are nici o pretentie avand asigurare casco, masina avariata detul de urat, biciclistul operat, si externat dupa 7 zile, cu gips.
stie oare cineva cate zile de ingrijire medicala acorda medicina legala ptr o fractura de tibie cu interventie chirurgicala? daca nr lor depaseste 60, care sunt consecintele ptr soferul implicat? biciclistul isi poate schimba declaratia daca se ajunge la proces? care sunt riscurile ptr sofer?
astept cu nerabdare parerile voastre, multumiri !
problema care se pune initial este ca toti sunt bucurosi si impacati dar dupa ce biciclistul se ......trezeste incep pretentiile, cheltuieli de spitalizare,tratamente,spagi si soferul are .........dosar penal.
daca are peste 60 zile de spitalizare ori ingrijiri medicale,cheltuelile soferului sunt inutile ca numai intervine impacarea ori retragerea plingerii.
In aceasta situatie biciclistul poate schima declaratia daca i se respecta toate pretentiile.............financiare.
daca are peste 60 zile de spitalizare ori ingrijiri medicale,cheltuelile soferului sunt inutile ca numai intervine impacarea ori retragerea plingerii.
In aceasta situatie biciclistul poate schima declaratia daca i se respecta toate pretentiile.............financiare.
Comisar are dreptate. Daca ingrijirile medicale sunt de durata mai mare de 60 de zile, actiunea penala nu se mai pune in miscare la plangere prealabila si, deci, impacarea partilor nu poate duce la incetarea urmaririi penale sau la incetarea procesului penal.
Numarul zilelor de ingrijiri medicale nu se poate stabili dinainte.
Ramane de vazut daca a fost culpa soferului.
Numarul zilelor de ingrijiri medicale nu se poate stabili dinainte.
Ramane de vazut daca a fost culpa soferului.
Din experienta mea pot sa va spun ca in cazurile astea cel mai mult conteaza cum se inteleg cei doi.
In functie de asta se rezolva si cu certificatul medico-legal, si cu politia.
In cazul accidentelor de circulatie exista un anumit grad de toleranta a organelor de cercetare penala (cu care eu sunt de acord pentru ca in definitiv nu-i vorba decat despre accidente).
Iar medicii...stiti ca s-au nascut sa fie cumparati.
In functie de asta se rezolva si cu certificatul medico-legal, si cu politia.
In cazul accidentelor de circulatie exista un anumit grad de toleranta a organelor de cercetare penala (cu care eu sunt de acord pentru ca in definitiv nu-i vorba decat despre accidente).
Iar medicii...stiti ca s-au nascut sa fie cumparati.

Crede-ma stiu ce spun.
Numai mefdicii care nu au posibilitatea sa ia sau sunt foarte tineri nu o fac.
Chiar saptamana trecuta am mers la oncologie cu un prieten si m-am uitat ce diferenta mare exista intre rezidenti si ceilalti medici.
Oricum am vazut si medici care nu primeau nimic dar nu dintre cei foarte buni.
In legatura cu accidentul, stii si tu ca asa se intampla sau daca nu stii intreba-i pe cei care stiu si o sa afli.
Numai mefdicii care nu au posibilitatea sa ia sau sunt foarte tineri nu o fac.
Chiar saptamana trecuta am mers la oncologie cu un prieten si m-am uitat ce diferenta mare exista intre rezidenti si ceilalti medici.
Oricum am vazut si medici care nu primeau nimic dar nu dintre cei foarte buni.
In legatura cu accidentul, stii si tu ca asa se intampla sau daca nu stii intreba-i pe cei care stiu si o sa afli.
salutare,
revin si va spun ca biciclistul s-a declarat vinovat de accident, din cercetarile politiei tot asta reiese, nu are pretentii, in mod normal eu ar trebui sa am si chiar as fi avut pretentia sa-mi reparare masina daca n-as fi avut Casco, e constient ca nu s-a asigurat, dar din nefericire tot el a fost parte vatamata.totul depinde de nr de zilele de ingrijire medicala. initial s-a dat un certificat de 45 de zile cu revenire iar in funct de evolutie lui se poate prelungi. cine ma poate ajuta cu pasul urmator? deocamdata sunt in perioada asta de 45 de zile... adica intr-un mare stres. nici victima(vinovata de producerea accidentului), nu vrea un proces. am suportat eu toate cheltuielile de intocmire a dosarului(sange, expertize tehnice, IML etc..) pe care nu cred ce le voi mai recupera. mi-e teama doar ca la urmatoarea intalnire sa nu-si schimbe pozitia.cum pot evita un eventul proces date fiind conditiile prezentate?pot fi gasita eu vinovata de ceva?
mii de multumiri ptr rabdare !
revin si va spun ca biciclistul s-a declarat vinovat de accident, din cercetarile politiei tot asta reiese, nu are pretentii, in mod normal eu ar trebui sa am si chiar as fi avut pretentia sa-mi reparare masina daca n-as fi avut Casco, e constient ca nu s-a asigurat, dar din nefericire tot el a fost parte vatamata.totul depinde de nr de zilele de ingrijire medicala. initial s-a dat un certificat de 45 de zile cu revenire iar in funct de evolutie lui se poate prelungi. cine ma poate ajuta cu pasul urmator? deocamdata sunt in perioada asta de 45 de zile... adica intr-un mare stres. nici victima(vinovata de producerea accidentului), nu vrea un proces. am suportat eu toate cheltuielile de intocmire a dosarului(sange, expertize tehnice, IML etc..) pe care nu cred ce le voi mai recupera. mi-e teama doar ca la urmatoarea intalnire sa nu-si schimbe pozitia.cum pot evita un eventul proces date fiind conditiile prezentate?pot fi gasita eu vinovata de ceva?
mii de multumiri ptr rabdare !
oameni buni,
cu tot respectul, s-a deviat de la subiect ! si nu din vina mea, eu doar incerc sa aflu niste raspunsuri,nu intentionez sa mituiesc pe nimeni ptr ca eu chiar cred in dreptate, si mai mult cred in oameni, iar justitia e facuta de oameni ! ma puteti ajuta ? ma urmareste cineva?
cu toata stima ptr voi !
cu tot respectul, s-a deviat de la subiect ! si nu din vina mea, eu doar incerc sa aflu niste raspunsuri,nu intentionez sa mituiesc pe nimeni ptr ca eu chiar cred in dreptate, si mai mult cred in oameni, iar justitia e facuta de oameni ! ma puteti ajuta ? ma urmareste cineva?
cu toata stima ptr voi !
in principiu nu va primi mai mult de 45 zile ingrijiri medicale insa pana nu trec aceastea politia nu va putea finaliza dosarul.
daca obtine peste 60 zile atunci urmarirea penala merge din oficiu si se va dispune expertiza tehnica (se face pe desenele politiei) care sa spuna daca puteai sau nu sa eviti accidentul. Probabil ca, date fiind datele problemei, va rezulta ca nu puteai evita accidentul si se va inchide dosarul cu NUP.
Deocamdata nu ai ce sa faci decat sa astepti
daca obtine peste 60 zile atunci urmarirea penala merge din oficiu si se va dispune expertiza tehnica (se face pe desenele politiei) care sa spuna daca puteai sau nu sa eviti accidentul. Probabil ca, date fiind datele problemei, va rezulta ca nu puteai evita accidentul si se va inchide dosarul cu NUP.
Deocamdata nu ai ce sa faci decat sa astepti
doamne ajuta sa se incheie cu NUP, tare mi-e teama ca biciclistul, influentat poate de persoane rau intentionate sa nu isi schimbe declaratia si sa imi ceara niste despagubiri. poate face oare lucrul asta daca a declarat la politie ca e vinovat si ca nu are pretentii? cine plateste spitalizarea lui?cine va suporta cheltuielile de judecata daca va exista un proces? timpul care trece nu poate fi decat de in defavoarea mea... asa gandesc eu... cine stie? multumesc din suflet ptr informatii !
din partea biciclistului exista doar declaratia in care scrie clar ca a virat fara sa se asigure, si ca nu are nici un fel de pretentie materiala. soferul de asemenea a dat declaratie ca nu are nici o pretentie. mai avem la dosar verificarea tehica a masinii, rezultatele probelor de sange(zero ptr ambii implicati), si acum se trimite si CML ptr biciclist cu 45 de zile de ingrijiri medicale( cu prezentare dupa aceste 45 de zile ptr o eventuala prelungire in funct de evolutia pacientului). si constatarile politiei.nu am cunostinta de vreo plangere penala. si daca ar fi, cine ar avea dreptul s-o faca? biciclistul care e cel vinovat de accident? ce ar mai fi de facut?