Indraznesc cu o problema.
S-a platit o suma de bani cu mult peste ceea ce trebuia sa se plateasca in baza unui contract de furnizare apa calda cu plata lunara. Acest fapt s-a datorat unei neatentii, unei greseli din cauza cunoscutei treceri la leul greu, iar virgula a fost mutata aiurea ca sa zic asa, deci va dati seama ce a iesit. Cel care a primit plata taraganeaza restituirea.
Poate fi vorba de o plata nedatorata si deci se poate formula actiune in restituirea platii nedatorate ?
Va multumesc mult pt. orice sfat !!
plata nedatorata???
Va multumesc pt. sfaturi!!
Din pacate este o suma mult prea mare care nu poate fi data in avans. Am calculat si este vorba de cativa ani buni de prestare a acestor servicii lunare, de care pe viitor nu suntem siguri. De aceea si taxa de timbru este mare.
Insa as vrea sa va mai retin atentia cu ceea ce am citit in Filipescu "In practica, restituirea platii nedatorate nu se intemeiaza pe ideea de culpa."
In speta, poate fi vorba de asa ceva?? Ce sa inteleg mai exact?
Din pacate este o suma mult prea mare care nu poate fi data in avans. Am calculat si este vorba de cativa ani buni de prestare a acestor servicii lunare, de care pe viitor nu suntem siguri. De aceea si taxa de timbru este mare.
Insa as vrea sa va mai retin atentia cu ceea ce am citit in Filipescu "In practica, restituirea platii nedatorate nu se intemeiaza pe ideea de culpa."
In speta, poate fi vorba de asa ceva?? Ce sa inteleg mai exact?