1. FINANCIAL MANAGER
- To do financial analysis of the files in order to establish the feasible savings
- To prepare the call for offers files
- To establish and to supervise the reimbursement grids
- To administrate the international payments
- To administrate the collaboration with Raiffensen Bank
- To 05.10-05.11.2005
2. Coordonator birou
Be International
Candidatul ideal va trebui sa asiste la deschidrea uni birou in Bucuresti si sa dezvolte activitatea acestuia. Salariul este competitiv, dar candidatul ideal va trebui sa arate ca ii place acesta activitate. Oferim schimburi de experienta in Tarile Baltice, SUA sau Canada. Bucuresti
04.10-04.11.2005
3. Agent vamal
F. Hoffmann-La Roche
Descrierea postului
Ca agent vamal pentru ROCHE veti avea responsabilitatea respectarii tuturor normelor, reglementarilor si cerintelor legale impuse de procedurile vamale, veti initia, obtine si mentine certificarile, autorizarile si licentele pentru acreditarea depozitului de produse farmaceutice(atat din punct de vedere al legislatie vamale cat si pentru orice produs medicamentos pentru
Bucuresti
04.10-08.10.2005
4. CONSILIER JURIDIC
SC TRIDENT TRANS TEX SRL
Intocmirea si avizarea contractelor comerciale, reprezentarea societatii in instanta, intocmirea documentatiei specifice pentru Registrul Comertului, Primarie, etc
Sibiu
04.10-09.10.2005
5. Office Manager (experience essential)
Ingham International Recruitment Services
Our client is a well known public administration software developer and installer. They are seeking an experienced and accomplished office manager to join them in their expanding operation based in Bucharest. The job requires the successful candidate to be competent in the following areas: personnel supervision including hiring, firing, performance
Bucuresti
03.10-03.11.2005
6. Manageri de proiect
commercia romania
Misiune:
Cauta, localizeaza si analizeaza terenuri favorabile derularii proiectelor comerciale, in concordanta cu necesitatile clientilor ce se dezvolta in zona desemnata. Responsabil cu derularea intregului proiect (pana la finalizare inclusiv).
Atributii:
- Identificarea si studierea terenurilor favorabile derularii proiectelor comerciale;
- Managementul si controlul proiectelor in derulare;
Bucuresti
02.10-26.10.2005
7. Agentie de publicitate,nou infiintata angajeaza DTP-ist ,experienta in domeniu.
UNIQUE VISION Advertising
DTP.
Fiind inca la inceput,ne dorim o colaborare cu o persoana care are cunostinte solide in ceea ce priveste DTP-ul,are un calculator si poate lucra si acasa.
.-Trebuie sa cunosti neaparat PHOTOSHOP,ILLUSTRATOR,COREL,FLASH,POWERPOINT
Bucuresti
30.09-31.10.2005
8. Colaborator banca
Colaborare cu o banca internationala in cadrul unui serviciu externalizat.Acordarea consultantei clientilor,intermedierea produsului bancii.Pentru cei ambitiosi care doresc sa construiasca o cariera in acest domeniu,crearea si managementul unei echipe de consultanti.
Bacau, Botosani, Iasi, Piatra Neamt, Vaslui
30.09-31.10.2005
9. AVOCAT STAGIAR
SC AMTECH GRUP SRL
Va rugam sa trimiteti CV detaliat si scrisoare de intentie.
Va rugam precizati si asteptarile salariale.
Bucuresti
29.09-30.10.2005
10. Leasing Agent
EMCT
- inchirierea spatiilor comerciale in cadrul proiectelor dezvoltate de companie; gestionarea tuturor activitatilor legate de leasing (baza de date, documentatie, contracte)
Bucuresti
29.09-30.10.2005
Oferte de munca in domeniul juridic
pt. fiecare slujba de acolo au aplicat cel putin 100 de juristi. Mare lucru si pe cei de la avocatnet.ro .. au dat un copy/paste .. si gata .. parca vad ca concluzioneaza : "-Uite domnnle ca exista slujbe ! De ce se mai plang atat ?". Fac si eu un articol aici .. si .. aduc de 5 ori mai multe oferte .. Degeaba .. La cati aplica ... totul devine o loterie = loteria joburilor ... 6 job-uri la 490 de insi !!
So long ...
So long ...
in momentul de fata imi caut un nou job, asa ca ma bucur sa aud de orice oferta. Evident imi dau seama ca aplica 100 de insi. Dar asta nu e motiv sa ma dau batuta.
In plus, cred ca genul asta de oferte, demonstreaza ca exista, chiar si pentru avocati stagiari, ceea ce acum ceva timp nu se credea posibil.
Din punctul meu de vedere, este foarte util.
In plus, cred ca genul asta de oferte, demonstreaza ca exista, chiar si pentru avocati stagiari, ceea ce acum ceva timp nu se credea posibil.
Din punctul meu de vedere, este foarte util.
Intr-adevar, am dat copy/paste...mare lucru. Dar, pentru Cristina copy/paste-ul asta a contat. La fel cum si pentru mine la un moment dat a contat un copy/paste dat de cineva pe un forum. si eu am fost la interviuri cu 20-30 juristi pe un post. Si am tot mers, si am tot mers. Acum lucrez la 2 firme striane ca jurist si nu ma plang ca cineva a dat un copy/paste.