Si totusi am intervenit

Discutii privind procedura civila
Post Reply
dibmar

Si totusi am intervenit

Post by dibmar » 22 Sep 2005, 01:18

Va mai aduceti aminte despre "cererea mea de interventie"...ce credeti ca s-a intamplat ? "INSANTA CONSIDERA ADMISIBILA IN PRINCIPIU..."-problema mea este:
-ce va fi in continuare?
-se poate totusi respinge in fond?
-mai poate sa le admita reclamantilor (- evacuarea-)?
Multumesc anticipat pt.raspunsuri! Si sa stiti ca pe mine ma-ti ajutat prin raspunsurile date(stiti cum?-am mers pe invers-exemplu:Excalibur a zis ca va fi inadmisibila...atunci am inceput sa caut motivele de admisibilitate)
(De altfel a avut dreptate daca mergeam pe motivele expuse aici probabil ca asa era.)
MERSI MULT LA TOTI -SIO-

excalibur

Post by excalibur » 26 Sep 2005, 16:57

Adica intr-o procedura intemeiata pe art. 581 Cod pr. civ, s-a depus o cerere reconventionala prin care s-au invocat probleme de fond si instanta nu a dispus inregistrarea separata a reconventionalei, ba mai mult a mai admis in principiu si o cerere de intreventie in interes propriu in care se invoca tot probleme de fond.
Foarte ciudata situatia expusa de tine.

dibmar

Post by dibmar » 27 Sep 2005, 23:24

Nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu este vorba de 581,imi cer scuze probabil ca le-am "amestecat" putin si nu se mai intelege nimic.
Deci Ordonanta de evacuare :
1. impotriva mea - admisa,pe motiv ca nu as fi raspuns unei notificari;si ca nu mai sunt proprietara ap.
2. impotriva familiei mele - respinsa ,pe motiv ca eu sunt proprietara si ca procesul referitor la stab.dr.de propr.este pe rol.
Au deschis un alt proces de evac. impotriva familiei ,in acest proces am solicitat eu interventia ,(deci nu este pe cale de ordonanta presedintiala ).
Imi cer scuze inca o data pt.relatarea inexacta.
Mersi pt.raspuns.

Post Reply