Dreptul PROPRIETATII INTELECTUALE

inregistrari contabile, taxe si impozite, expertize contabile, evaluari, TVA
Post Reply
MIG

Dreptul PROPRIETATII INTELECTUALE

Post by MIG » 20 Sep 2005, 13:52

Am restanta la materia asta. Nush cum se face ca am avut restante la materiile la care am invatat cel mai mult: pe anul I la roman si in anul II la DPI. - deci cate una pe an- :oops:

Aveti ceva sfaturi pt ca nu inteleg aceasta materie: sunt subiecte pe care NU LE POTI REZOLVA pe baza informatiilor pe care ei le-au (pre)dat in timpul anului.

sofia

Post by sofia » 20 Sep 2005, 14:07

Poate daca ai spune punctual ce anume nu ai inteles, unii dintre noi te-ar putea ajuta.
In termeni asa generali este greu de purtat o discutie constructiva.

attorneyatlaw

Re: Dreptul PROPRIETATII INTELECTUALE

Post by attorneyatlaw » 20 Sep 2005, 14:18

MIG wrote:
Aveti ceva sfaturi pt ca nu inteleg aceasta materie: sunt subiecte pe care NU LE POTI REZOLVA pe baza informatiilor pe care ei le-au (pre)dat in timpul anului.
exista si carti.
iti recomand Yolanda Eminescu

denominatus

Post by denominatus » 20 Sep 2005, 15:07

Dar daca te referi strict la "a trece examenul", cred ca reelvant este si cu cine faci DPI. :)
(Personal, eu am avut parte de Lucian Mihai, si a fost un deliciu.)

maxxim

Post by maxxim » 20 Sep 2005, 15:42

Lasn ca nici Romeo Popescu nu era de lepadat.

:floare: :floare: :floare: pentru domnite.

MIG

Post by MIG » 20 Sep 2005, 18:30

Am avut deosebita placere de a-l avea ca profesor pe stralucitul pedagog prof. Lucian Mihai.

Problema este ca subiectele care se dau la examen nu fac parte din materia predata de el ci mai degraba din exceptii de la regulile obisnuite. Exceptiile si chichitele sunt chestii pe care le acumulezi din ani de practica si nu din cateva luni de invatat din niste foi de curs.

In fine, intrebarile mele sunt cestea: cum abordez materia (tocit/conspect/scheme logice) si unde pot sa gasesc niste grile pe proprietate industriala (eventual pe net)?

alcali

Post by alcali » 20 Sep 2005, 18:41

:x wow!! asta e genul de examen pentru facultate???si tocmai la dpi???
nashpa rau! la noi ex asta a fost floare la ureche...dar stiu cum e..fiecare profesor crede ca materia predata de el e ..vitala. :fluierat:
bafta!

MIG

Post by MIG » 20 Sep 2005, 21:39

10x alcali!

Post Reply