parte vatamata
parte vatamata
partea vatamata ( care are 15 ani ) poate fi obligata sa se tot plimbe pe la politie de cate ori este chemata pt tot felul de recunoasteri daca deja a dat declaratie si a recunoscut in poze pe unul dintre infractori?
Este in primul rand interesul p.vatamate. Atunci nu vad de ce se mai considera vatamata. Sa ramana martor daca refuza sa coopereze. Nu stiu despre ce fapta este vorba dar investigatorii cum sa faca recunoastere din grup daca ea refuza ?
Recunoasterea din fotografii - nu stiu ce inseamna asta ?
Intr-adevar la 198 c.p.p. nu se face referire la pv. dar daca anchetatorul face eforturi o constrange sa vina la politie ( pentru a preda un inscris spre ex.). Eu sunt impotriva abuzurilor de orice fel dar este aiurea sa suferi si sa nu faci nici-un efort pentru a-l identifica pe cel ce a creat suferinta.
Recunoasterea din fotografii - nu stiu ce inseamna asta ?
Intr-adevar la 198 c.p.p. nu se face referire la pv. dar daca anchetatorul face eforturi o constrange sa vina la politie ( pentru a preda un inscris spre ex.). Eu sunt impotriva abuzurilor de orice fel dar este aiurea sa suferi si sa nu faci nici-un efort pentru a-l identifica pe cel ce a creat suferinta.
Si la instanta daca partea vatamata nu se prezinta se emite mandat de aducere. Si este adusa cu forta. Si sa fim seriosi ca sunt procese care treneaza ani de zile si poate partea vatamata nu a lipsit la nici un termen. Fiindca este interesata. Sau constransa. Cum ai vrea sa se infaptuiasca justitia daca toti trateaza cu dispret actul de justitie in sine. Asa nu mai mergem niciunul pe nicaieri. Sa vedem ce iese ...