termen legea 10
termen legea 10
As vrea sa stiu daca in legea proprietatii recent aprobata de minunatul
nostru parlament se prevede un nou termen pentru depunerea notificarilor la legea 10 sau ni s-a mai dat vreo speranta noua fostilor proprietari?

Si totusi,stiu sigur ca s-au depus notificari in baza Legii nr.247/2005.Pe aici,se mai depun inca,pana pe 22sept.2005.Si asa mi se pare just.Daca se vrea cu adevarat reforma in domeniul proprietatii.Ariel,va sfatuiesc sa depuneti notificare,desi,intr-adevar,din modificarile aduse Legii nr.10/2001
prin Legea nr.247/2005,nu rezulta ca s-ar fi prelungit termenul pentru depunerea notificarilor.Oare ca urmare a noului"val"de notificari ,generat de Legea nr.247/2005,nu ar fi echitabil,just ,sa se modifice Legea nr.10,in sensul prelungirii termenului de depunere al notificarilor?
Altfel,reforma in domeniul proprietatii,ar fi incompleta.Eu asa gandesc,altii sigur au avut alta parere.Voi ce credeti?
prin Legea nr.247/2005,nu rezulta ca s-ar fi prelungit termenul pentru depunerea notificarilor.Oare ca urmare a noului"val"de notificari ,generat de Legea nr.247/2005,nu ar fi echitabil,just ,sa se modifice Legea nr.10,in sensul prelungirii termenului de depunere al notificarilor?
Altfel,reforma in domeniul proprietatii,ar fi incompleta.Eu asa gandesc,altii sigur au avut alta parere.Voi ce credeti?