Chestionar intalnire
Chestionar intalnire
Esti interesat sa participi la intalnirea din 15-16 octombrie la Sinaia, tinuta sport, la vila? Va rog sa raspundeti pana in 30 septembrie inclusiv.
M-am gandit la asta. Si suspansul s-ar mentine pana la intalnire. Ideea mi-a venit de la tine:
"Plata avansului se poate face in oricare din urmatoarele moduri :
b. prin transfer bancar -din contul dvs in contul nostru bancar prin OP ".
Ne deschidem un cont curent. Cine doreste sa vina la intalnire trimite banii pentru avans in acel cont si pe ordinul de plata scrie: avans pentru ... - 2 persoane (1 persoana).
Sau ne mai gandim... Important e ca am demarat ceva.
"Plata avansului se poate face in oricare din urmatoarele moduri :
b. prin transfer bancar -din contul dvs in contul nostru bancar prin OP ".
Ne deschidem un cont curent. Cine doreste sa vina la intalnire trimite banii pentru avans in acel cont si pe ordinul de plata scrie: avans pentru ... - 2 persoane (1 persoana).
Sau ne mai gandim... Important e ca am demarat ceva.
Inaltatoare initiativa, dar ma gandesc ca exista mai multi forumari care doresc cu tot dinadinsul sa-si rezerve dreptul de a ramane la fel de anonimi si dupa incheierea intalnirii .
Eu ma gandesc asa:
Multi o sa prefere plata cash.
Evident, rezervarea fara garantie nu stiu cine o accepta.
Evident, o sa se perceapa taxe de no show, ergo cine avanseaza si nu vine, pierde avansul.
Eu cred ca nicuvar prezinta garantia morala de a primi mandate postale de la forumisti, resp prezinta garantii
1. ca nu fuge cu miliardele stranse
2. ca pastreaza discretia cu privire la datele de identificare ale fiecaruia dintre participanti, lasand la latitudinea acestuia alegerea gradului de publicitate pe care si-l doreste ref. ac. asp.
Probleme juridice:
Este oare nicuvar obligat sa declare la fisc aceasta activitate?
Are oare nicuvar nevoie de aprobarea autoritatii competente de a elibera licenta de agent de turism?
Acceptul exprimat de un forumar in acest forum este legally binding?
Trebuie sa tina nicuvar contabilitate in partida simpla?
Se plateste TVA la perceperea de taxe de no show?

Eu ma gandesc asa:
Evident, o sa se perceapa taxe de no show, ergo cine avanseaza si nu vine, pierde avansul.
Eu cred ca nicuvar prezinta garantia morala de a primi mandate postale de la forumisti, resp prezinta garantii
1. ca nu fuge cu miliardele stranse

2. ca pastreaza discretia cu privire la datele de identificare ale fiecaruia dintre participanti, lasand la latitudinea acestuia alegerea gradului de publicitate pe care si-l doreste ref. ac. asp.
Probleme juridice:
Este oare nicuvar obligat sa declare la fisc aceasta activitate?

Are oare nicuvar nevoie de aprobarea autoritatii competente de a elibera licenta de agent de turism?

Acceptul exprimat de un forumar in acest forum este legally binding?

Trebuie sa tina nicuvar contabilitate in partida simpla?

Se plateste TVA la perceperea de taxe de no show?

Nu ne e teama, ca avem o strangere de mana cu cod secretJail wrote:Primiti asa ,pe oricine de pe forum?Nu va e teama ca o sa va treziti cu vreun mafiot,terorist,etc?

Si daca n-ai inteles, reuniunea va avea loc la casa de oaspeti a Inspectoratului Judetean de Lupta Anti-Tero. In limbaj TV, "mascatii".
Deci, daca vine fun terorist, transformam masa tovarasheasca in workshop.
1. Evident se va percepe taxa de no show, dar nicuvar va percepe si taxa de know how.Denominatus wrote: Eu ma gandesc asa:
1. ca nu fuge cu miliardele stranse![]()
Probleme juridice:
Este oare nicuvar obligat sa declare la fisc aceasta activitate?![]()
Are oare nicuvar nevoie de aprobarea autoritatii competente de a elibera licenta de agent de turism?![]()
Acceptul exprimat de un forumar in acest forum este legally binding?![]()
Trebuie sa tina nicuvar contabilitate in partida simpla?![]()
Se plateste TVA la perceperea de taxe de no show?![]()
![]()
![]()
2. Nicuvar prezinta garantia de a primi nu numai mandate postale, ci si mandat in general. Are oarecare cunostinte in domeniu.
3. Nu fuge cu miliardele stranse. Din doua motive: ca nu va strange miliarde si ca nu fuge.
4. Nicuvar nu va declara la fisc aceasta activitate si nici nu va tine contabilitate, in partida simpla sau dubla. Daca va avea probleme de acest gen, va fi aparat de forum.
5. Problemele lui nicuvar sunt: oare va avea astfel de probleme? Vine cineva la intalnire? Sau sunt numai divagatii...
Este cumva strangerea ceea de mana pe care o stiu si eu?Denominatus wrote:
Nu ne e teama, ca avem o strangere de mana cu cod secret![]()

Este, de fapt, un semn secret de recunoastere folosit in mod curent. Daca un mason intalneste, in prezenta unor "profani", o persoana pe care nu o cunoaste indeaproape, dar despre care banuieste ca ar putea fi un frate de loja, cand se saluta printr-o strangere de mana, ii apasa usor dosul mainii cu policele, iar celalalt il va apasa si el daca e un frate.![]()
Pai bine ca mi-ati spus.Sa stiu cum sa ma pregatesc,ce planuri sa fac.Si daca n-ai inteles, reuniunea va avea loc la casa de oaspeti a Inspectoratului Judetean de Lupta Anti-Tero. In limbaj TV, "mascatii".