punct de lucru ajutor!!!!!

Discutii privind Societatile Comerciale
iresistible77

punct de lucru ajutor!!!!!

Post by iresistible77 » 08 Sep 2005, 22:30

sunt incepatoare si vreau sa-mi spuneti daca pentru punct de lucru srl cu asociat unic am nevoie de act aditional?

aho

Post by aho » 09 Sep 2005, 07:00

Dupa noile modificari, da. Inainte era suficienta H asociatului unic.

wittmann

Post by wittmann » 09 Sep 2005, 15:59

Care noi modificari?

colombina

Post by colombina » 09 Sep 2005, 16:36

Daca te intereseaza pentru inregistrarea punctului de lucru in Registrul Comertului, este suficienta decizia asociatului unic. Eu personal as face si un act aditional.

wittmann

Post by wittmann » 09 Sep 2005, 17:30

colombina wrote:Daca te intereseaza pentru inregistrarea punctului de lucru in Registrul Comertului, este suficienta decizia asociatului unic.
Asa stiam si eu, atat in cazul asociatului unic, cat si a SRL-ului cu mai multi asociati. De care modificari vorbesti, AHO?

teodora29

Post by teodora29 » 09 Sep 2005, 21:02

Pentru inregistrare punct de lucru la Registrul Comertului ai nevoie de urmatoarele acte:
1. Hotarare a asociatului unic ;
2. Act aditional certificat de avocat sau consilier juridic;
3. Actul de spatiu pentru punctul de lucru

iresistible77

Post by iresistible77 » 10 Sep 2005, 09:03

asa stiam si eu ca decizia asociatului unic era suficienta , oricum ama facut si act aditional, insa mai este necesar si acordul vecinilor si a asociatiei de proprietari

dar nu stiam de noile modificari
daca sunt va rog sa-mi spuneti si mie unde le gasesc
va multumesc frumos pentru colaborare
:floare:

diaboliq

Post by diaboliq » 10 Sep 2005, 09:38

ori hotarare ori act aditional
si de ce trebuie certificata de av sau cj?
se depune pur si simplu la orc

wittmann

Post by wittmann » 10 Sep 2005, 23:15

AHO wrote:Dupa noile modificari, da. Inainte era suficienta H asociatului unic.
Pana la urma, de care noi modificari vorbeai?

aho

Post by aho » 11 Sep 2005, 07:15

wittmann wrote:
AHO wrote:Dupa noile modificari, da. Inainte era suficienta H asociatului unic.
Pana la urma, de care noi modificari vorbeai?
Esti insistent, recunosc nu stiu textul de lege( desi am verificat baza legislativa) dar la ORC se cere act aditional ptr. orice modificare.
Daca tii neaparat, ma pot interesa luni, numai sa-mi spui pe ce nume sa fac chitanta, eventual si factura . :razz:

wittmann

Post by wittmann » 11 Sep 2005, 09:30

Iti spun eu, mai mult ca sigur ca nu este nici o "noua reglementare", ci doar o idee a vreunuia de la ORC. Dar sa vedem luni... poate totusi ma insel.
Ptr. chitanta si factura..... Michael Wittmann, bineinteles :grin:

ATX2003

Post by ATX2003 » 12 Sep 2005, 10:12

pentru deschidere punct de lucru este nevoie de hotararea asociatului unic si dovada de spatiu,eventual acordul vecinilor, daca nu se modifica punctul de lucru din actul constitutiv sau daca in actul constitutiv nu s-a prevazut nici un punct de lucru.daca insa ai un punct de lucru stipulat in actul constitutiv si vrei sa-l schimbi la o alta adresa atunci ai nevoie si de act aditional.

kinga

Post by kinga » 12 Sep 2005, 10:37

AHO... nu te-ai gandit cumva la Regulamentul de organizare si functionare a ONRC , publicat in M.OF. nr. 410 bis din 16.05.2005?

serafim

Post by serafim » 12 Sep 2005, 22:24

Kinga
te rog frumos cand vii adumi si mie o copie dupa modificare

da Wittmann si la noi la ORC ti se cere si hot. si act aditional, contract pe spatiul unde iti deschizi punct de lucru + extras C.F., acordul vecinilor sau al Asociatiei de proprietari ( si eu as cere de la asociatie decat sa ma duc la fiecare vecin -daca este bloc )in rest vorba ta ...fiecare cere dupa cat il duce capul.....
- te duci la unul...iti respinge actele ca nu ai nu stiu ce...
te duci la altul ( actul cerut de cel anterior este bun daaaar gaseste altceva ) iti cere actul XX

- ultima bomba !!!!
fac un act constitutiv pt. Y in care specific din fiecare clasa principala ce activit va face la ( exemplu ) din clasa 93 va desfasura
9302 si 9303 si d-soara imi cere sa fac act aditional la actul constitutiv si sa specific ca nu va executa 9305
PAI DACA NU AM CERUT cod CAEN 9305 la ce sa fac act aditional ???????
pai stiti...daca nu specificati va va respinge judecatorul cererea de inscriere !
Ceeeeeee ????????
Normal nu am bagat-o in seama si nici plocon nu i-am dat ( probabil asta astepta ) s-a oferit sa-mi modifice actul ea ...dar pe ultima fila trecusem ca prezentul AC contine ...pg. fara corecturi, stersaturi ... asa ca... tanti respectiva s-a uitat cam dubios si m-a intrebat cine a redactat actul ...i-am spus...scrie acolo.... ( stiti eu v-as fi facut AC mai ieftin.... )deci ...ofera si servicii fara sa aibe cunostinte juridice ( nu are dreptul doar liceu plus oarece pile....hahahahaha...daaaar se pricepe ...NU???? )
:-D :-D :-D

aho

Post by aho » 13 Sep 2005, 12:35

kinga wrote:AHO... nu te-ai gandit cumva la Regulamentul de organizare si functionare a ONRC , publicat in M.OF. nr. 410 bis din 16.05.2005?
Kinga nu am avut in vedere sau gandire temeiul pretentiilor actuale de la ORC, eu am raspuns care sunt cerintele ORC la inregistrare punct de lucru. Eu nu am intrebat, m-am conformat . Am intrebat odata despre temeiul obligatiei privind declaratia de cazier fiscal autentificata ptr. cetatenii straini si toti referentii au fost ocupati o ora, asa ca nu mai indraznesc sa cer explicatii. Stiu ca lucreaza dupa niste "norme".
Totusi am sunat luni si am intrebat personal si mi s-a spus ca" este prevazut in norme" si ma va lamuri despre sediul acestora .Din pacate nu m-a sunat, dar o sa insist si daca primesc raspuns il postez.

Post Reply