art. 181 CP persoana juridica parte vatamata???

Discutii privind procedura penala
Post Reply
norocel

art. 181 CP persoana juridica parte vatamata???

Post by norocel » 19 Aug 2005, 11:40

O societate comerciala a depus o plangere la parchet pe motiv ca un salariat al acesteia a fost lovit in timpul serviciului.

De la parchet s-a primit urmatoarea comunicare:
"...prin rezolutia cu numarul de mai sus s-a dispus, in temeiul art. 228 alin. 4 C.p.p. raportat la art. 10 lit. d C.p.p. NUP fata de...pentru infractiunea de vatamare corporala prevazuta de art.181C.P. ...si a fost sesizata Judecatoria X pentru infractiunea de loviri sau alte violente prev. de art. 180 alin. 2"

Dupa cateva zile, societatea este citata in calitate de....parte vatamata... pentru infractiunea de loviri sau alte violente.... 8O

Ce parere aveti?
Cazul este real!

sansiro

Post by sansiro » 19 Aug 2005, 14:47

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
de fapt ar trebui sa :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

inconnu

Post by inconnu » 19 Aug 2005, 15:28

Si io am primit acu vreun an jumate o citatie faina, cu stampila si semnatura presedintei de judecatorie in care imi scrie negru pe alb:
"sunteti obligat sa va alegeti un domiciliu in Romania"

O pastrez cu drag. Nu-i bai, p-astia ii avem, cu astia defilam.

roxanagalateanu

Post by roxanagalateanu » 19 Aug 2005, 15:36

sper sa nu se considere reclama, dar cititi in academia catavencu, editia 10-16 august articolul "de ce justitia nu va pupa europa nici la pastele cailor"..dragut si, ce pacat, adevarat! :)

aho

Post by aho » 22 Aug 2005, 09:14

Eu SC as ataca rezolutia NUP. As arata in continuare ca salariatul meu a fost izbit puternic de perete din care cauza structura de rezistenta a fost grav avariata necesitand ptr. reparatii ( a se citi vindecare ) xx zile tratament/ reparatii.

Post Reply