Buna ziua tuturor
Pot afla ce drepturi au noii angajati care sunt in proba de lucru?
Au ei cumva dreptul la bonurile de masa,cite daca da?
Daca in perioada de proba se afla si o sarbatoare cum ar fi PASTELE au si ei dreptul la prima de pasti?
Ce salariu au in perioada de proba?
As vrea si eu legea care reglementeaza acest aspect.
Cu Multumiri TRAIAN
Chiar nu stiu.Pot afla?
Din nefericire , tu nu ai specificat in ce domeniu te-ai angajat , asa ca mie personal, mi se pare cam dificil sa iti raspunda cineva , cu exactitate, la intrebari . Perioada de proba este de 30 zile calendaristice pentru functiile de executie si de 90 de zile pentru functiile de conducere.In toata aceasta perioada salariatul se bucura de toate drepturile care sunt prevazute in contractul de munca colectiv, aplicabil in regulamentul intern al unitatii. Mai multe informatii poti gasi in Codul muncii, la articolele 29 - 33 . multa bafta.
atentie
draga membru traiantraian,
un mesaj se incadreaza intr-o singura categorie... si nu la 7.
sigur, teoretic s-ar putea ca un subiect sa se incadreze in mai multe categorii, dar pentru ca aceste forumuri sa fie "curate" si nu o jungla, s-a inventat regula "1 mesaj apartine doar unui forum si doar atat".
Sa ne respectam unii pe ceilalti.
Prima oara se iarta, a doua oara vi se va interzice accesul pe situl avocatura.com pe cel putin 2 saptamani.
Cu stima.
P.S. Bineinteles ca toate celelalte mesaje au fost sterse.
un mesaj se incadreaza intr-o singura categorie... si nu la 7.
sigur, teoretic s-ar putea ca un subiect sa se incadreze in mai multe categorii, dar pentru ca aceste forumuri sa fie "curate" si nu o jungla, s-a inventat regula "1 mesaj apartine doar unui forum si doar atat".
Sa ne respectam unii pe ceilalti.
Prima oara se iarta, a doua oara vi se va interzice accesul pe situl avocatura.com pe cel putin 2 saptamani.
Cu stima.
P.S. Bineinteles ca toate celelalte mesaje au fost sterse.