un jurist/CJ cu 5 ani vechime, doar cateva milioane

Vesti de interes.
Post Reply
brutarul

un jurist/CJ cu 5 ani vechime, doar cateva milioane

Post by brutarul » 09 Aug 2005, 17:40

Navigand pe bestjobs, am gasit o oferta de la Matra Int SRL, pentru Consilier Juridic cu minim 5 ani vechime, care sa-i reprezinte in procese, sa le faca si auditul si multe altele. Pentru toate aceste sarcini, societatea ofera nnintre 9 si 14 milioane lei, in functie de performantenn...
Poate unora, mai naivi, li se pare bine la prima vedere. Insa, analizand putin oferta, o sa vedem ca angajatorul are pretentii exagerate in raport cu ceea ce ofera.
Un avocat, chiar mediocru, poate face banii astia cam intr-o zi de munca si cateva minute de pledat la bara. De ce ar accepta atunci cineva sa se duca pe bani mai putini si prestand un efort mai mare la o firma precum cea mentionata? Totusi vorbim nu de un debutant, ci de o persoana cu 5 ani de pledat in spate... Basca, de regula ncriteriul performantein e folosit arbitar de angajatori... procese care se pierd fara vina pledantului, din motive pur obiective, sunt folosite drept scuza pentru nlipsa performantei si, inclusiv pt un salariu mai micn.
Un medic intr-o ramura cautata a medicinei, ajunge cam la 1000 Euro si mai bine lunar. Un mecanic auto poate realiza din procentele incasate si din bacsisurile de la clienti in medie 30 milioane lunar, daca lucreaza la un service semicentral. Oare un CJ cu peste 5 ani vechime, nu ar merita si el minim 500 Euro/luna? Intreb si eu, nu dau cu parul... Sunt sigur ca orice jurist si chiar om de buna-credinta ma aproba.

norocel

Post by norocel » 09 Aug 2005, 18:14

De ce sa ne suparam ca face cineva o oferta?
Va fi acceptata sau refuzata.

roxanagalateanu

Post by roxanagalateanu » 09 Aug 2005, 18:19

eu cred ca va fi acceptata. unii lucreaza ca si consilier juridic chiar si pt mai putin de 9 milioane

Post Reply