Partaj(intortocheat)

Familiei
Post Reply
pisicuta

Partaj(intortocheat)

Post by pisicuta » 18 Apr 2004, 23:49

Partile,la data depunerii actiunii de divort au semnat si o tranzactie ,de comun acord,de a impartii bunurile comune,respectiv parata a luat lucrurile pe care le-a dorit la plecare iar in momentul semnarii tranzactiei a primit si suma de bani la care s-au inteles(cu titlu de sulta).
Ulterior, cand sa pronuntat divortul (de comun acord) instanta a disjugat , pronuntand divortul , cerand reclamantului sa precizeze bunurile mobilepe care le-au impartit(omisiune care sa strecurat , parerea mea din cauza avocatului care a redactat tranzactia) .
Vazand acestea parata a depus intampinare si cerere reconventionala prin care cere impartirea bunurilor comune(pe care ea deja le-a luat)si plata unei sulte de catre reclamant .
Intrebarea si dilema mea este: va tine instanta cont de tranzactie sau ce va face?A trecut deja un an de cand s-a disjugat cauza si nu sa miscat aproape nimic in dosar (s-au dat deja trei termene doar ca parata sa depuna raspunsul la interogatoriu , deoarece ea a plecat intre timp din tara)
Astept cu nerabdare opiniile voastre!
Pisicuta.

adi_avo

Post by adi_avo » 19 Apr 2004, 08:13

Parerea mea e ca instanta trebuie sa tina cont de tranzactia dintre parti iar numai in cazul in care acestea nu se inteleg hotaraste instanta. Acum sunt fel si fel de instante, unele mai pregatite altele nu.. de aceea exista caile de atac:).

Post Reply