inregistrari contabile, taxe si impozite, expertize contabile, evaluari, TVA
-
ankydyn
Am primit o amenda administrativa pt o tampenie de prin aprilie.Daca poate cineva sa imi aprecieze cam in cat timp o sa primesc instiintarea pt plata amenzii si cum as putea face rost de numarul dosarului de la parchet.
Mi-at fi de mare ajutor. Mersi!
-
AllyMcBeal
Instiintarea o vei primi cand ii va veni randul...
Pe solutia ce-ti va fi comunicata scrie nr. de dosar.Daca vrei mai repede,au la Parchet opis alfabetic;mergi personal sau trimite un avocat.
Dar de unde stii de amenda daca nu ti-a fost comunicata?
-
ankydyn
De amenda am aflat de la cineva de la sectia la care mi s-a facut proces verbal. Dar as vrea sa stiu daca in solutia respectiva se precizeaza pentru ce am fost amendata sau doar numarul dosarului. Banuiesc ca opisurile sunt publice..si dosarele sunt la fel..as pute a obtine o previzualizare a dosarului meu? merci ally
-
AllyMcBeal
Stai putin! Daca vorbesti de proces verbal nu e vorba de o amenda contraventionala?Atunci nu este nici un dosar la nici un parchet.Ti se comunica acasa procesul verbal,unde scrie de ce si pentru ce ai fost amendata,cu posibilitatea atacarii la instanta.
-
ankydyn
m-am exprimat eu gresit...o declaratie cum si ce...da vreau sa stiu daca se precizeaza in scrisoarea respectiva pt ce e amenda sau doar numarul dosarului..e destul de important..:)