Sesizare avocat Titu Gheorghe- onorariu la japca/pregatire extrem de slaba

Mai stie cineva ceva despre cineva cumva?
Adina Banea
Curios
Curios
Mesaje: 1
Membru din: 18 Apr 2019, 03:44

Sesizare avocat Titu Gheorghe- onorariu la japca/pregatire extrem de slaba

Mesaj de Adina Banea » 18 Apr 2019, 04:14

Buna ziua tuturor,

Tin neaparat sa fac cunoscut un fapt, vizavi de un avocat pe civil ce profeseaza la japca” hai sa spunem, profesia de aparator.
Pe scurt, am patit un furt calificat prin violare sediu/ folosire cheie adevarata in alt scop decat i a fost data etc etc- prejuduciu imens faptuitorii identificati ( proprietara imobilului abia inchiriat pt desfasurarea activitatii), totul absolut clar si cert.
Imi caut avocat, in disperare de situatie, il astfel gasesc pe Titu Gheorghe Eugen.

Ii expun le scurt cazul, citeste printre randuri situatia destul de grava in care ma aflam- nu extind, pt a nu plictisi, in fapt, pe scurt- sunt implicate urmtilaje achizitionate prin fonduri UE nerambursabile, ceea ce implica o atentie sporita zic, in modul de tratare al cauzei.

In fine, la recomandarea acestui avocat, Titu Gh Eugen, deschid niste actiuni pe civil, ce fireste ca nu ajuta, ba dimpotriva, pune la dispozitia hoatelor, toata documentatia necesara astfel incat acestea sa stie exact ce directie sa apuce. Mai mult decat atat, desi am insistat extrem de mult pe depunerea plangerii pe penal, avand in vedere infractiunile clare si in forma continuata, din ce am aflat ulterior, acesta nu considera necesar, insa depune finally, pt a scapa de stresul telefoanelor mele.

Onorariu cerut? Aici este problema, caci onorariul cerut pt redactare actiune docezi, cerere chemare judecata revenducare mobiliara, ordonanta presedentiala, plangere penala- deci redactarea acestora+ reprezentarea la termen in instanta- 300 milioane, oameni buni.
Suma platita in avans, inainre de depunere actiuni la judecatorie, nici actiunile sa le ciresc nu mi le a trimis dl avocat pana ce nu i a fost achitat integral.

Si jefuita de hoti si cu banii luati de avocat, fireste ca acesra isi trimite stagiara la toate taermenele, exceptand 1 singur.
Asta n ar fi fost o problema, caci in cateva situatii, doamna Balanescu a cost oricum mai pregatita decat dl avocat Titu Eugen. Insa lipsa experientei isi spune totusi cuvantul, si toate actiunile solicitate sunt respinse de catre instata. Fondul, actiunea de revendicare, nu l am mai sustinut eu, caci nu si facea sens, cata vreme celelalte 2 care in faot intersau, au fost pierdute.

Inca de la primul termen i am silicutat dlui Titu Eugen Gh restituirea onorarului, asta camd am constatat in urma citirii incheierii se sedinta toate erorile produse de catre aparator.

Solicitam deci- sa se mentina platite redactarile, si reprezentarea in instanta la un termen, iar restul sa se procedeze la un refund.

300 milioane era imens oricum, acest onorariu nu exista efectiv prntru actiuni de acest gen.
A refuzat dl avocat. Ma scoatea aproape datoare tot pe mine, motivand ca si a platit taxele samd

Ulterior au mai fost 2 reprezentari, n am scapat de ele si nici de dl avocat ce practica abuziv aceste onorarii si care in urma tuturor celor intamplate, il banuiesc chiar si de savarsirea unei inselaciuni/abuz incredere, fapte sesuzate deja baroului pentru a ma ajuta pe cale scurta, la recuperarea prejudiciului/sanctionarea avicatului ot abuz in profesie, toate acestea fara a mai necesar sa deschid procese noi deschise , de data asta indreptate impotriva avocatului si nu a infractorului, sa mi recuperez prejudiciul.

Asadar, mare atentie oameni buni! NU recomand av Titu Gh Eugen, si voi puplica toate acestea pe cat mai multe forumuri din bransa, pentru a nu pati si altii acelasi lucru.

AVOCAT TITU EUGEN GHERGHE- incompententa, neinteres, japca onorariu. ASA NU! Pace tuturor!

Adina Banea

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator