lămuriri ONG

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
victoriadirvaruro

lămuriri ONG

Post by victoriadirvaruro » 04 Apr 2019, 14:40

Stimate domnule avocat,

Avem nevoie disperată de expertiza dvs. profesională privind următoarele întrebări:

1. O hotărâre AGA în 2015 a beneficiat de recurs (deși acestea sunt susceptibile apelului), iar în 2019 se respinge la aceeași Curte de Apel, putem folosi asta ca precedent juridic, în revizuire?
2. Deși, am formulat cererea ,,recurs și revizuire,, ni s-a respins recursul ca inadmisibil, s-a omis pronunțarea pe revizuire, putem uza de asta acum? Poate fi încadrată la (3) contestație în anulare ,,instanța a omis să cerceteze vreunul dintre motivele de casare invocate de recurent,,?
3. În acest context, ultima decizie civilă, o putem trece la ,,înscris nou,, ca să fie posibilă conexiunea între contestație și revizuire, și încadrarea în termenul de o lună de la motivarea acesteia?
Motivele speței fiind hotărâri contradictorii, s-a dispus validarea unei hotărâri AGA din 2013 în 2016 de Tribunal, și alta din 2014 validată de Tribunal tot în 2014; dar la procesul făcut pentru dizolvare și lichidare, instanța a recunoscut președintele ales în 2013!!!
4. Dacă președintele prejudiciază financiar asociația dovedit în instanță, refuză să convoace AGA, ceilalți membrii ce pot să facă, în sensul dizolvării și lichidării, și donării sumelor care nu se regăsesc în contabilitate?
Cu aleasă considerație, așteptăm opiniile dvs. fiindu-ne de un real interes!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests