Divort

Familiei
Post Reply
Cristina

Divort

Post by Cristina » 06 Nov 2018, 18:14

Buna seara am nevoie de ajutor la unele întrebări.
Sunt din Republica Moldova dar sunt căsătorită in România de aproape 3 ani avem o fetița de 2.3 luni și vreau sa divortez .
Pe fata am născut-o in Germania dar are cetățenie romană. In permanenta eu am stat cu copilu eu m-am ocupat de ia, soțul puțin ce a contribuit in educație. La 3 luni am trecut cu familia și fetița cu traiul in România. Primul an tatăl a fost cu noi a lucrat in țara și nu prea avea timp sa se ocupe de educație in permanenta eu. De la 1 an e plecat in Germania vine la jumate de an sau 4 luni și pleacă înapoi. Nia întreținut in permanenta cu bani . Eu nu am serviciu și nici studii terminate in România, soțul lucra legal in Germania. Dacă divortez copilu poate rămâne cu mine. Am inde pleca cu fata la Moldova sunt încă in spațiu la părinți acasă și m-a ajuta mama cu cheltuielile. Am procura generală pe 3 ani de zile. Dacă ea cu fata din țara și după dau la divorț de la ambasada poate ameliora problema divorțului? As vrea sa plec cu fata in Italia la alt bărbat care o sa aibă grija de noi. Soțu sa comportat bine cu fata ce a fost certuri între noi și bătăi fata nu a văzut tot timpul ne-am dat de o parte. Ce m-a sfătuiți ce pot face? Soțul acum e plecat in Germania eu m-a aflu in romania

lucianamaria

Re: Divort

Post by lucianamaria » 29 Dec 2018, 16:13

In caz de divort, cel mai bine este sa va despartiti complet, adica sa luati fiecare un apartament in Bucuresti, si dupa fiecare sa isi vada de treaba lui. Faza cu divortul este tare nasoala, dar sper sa trece peste repede! Succes!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests