respingere gradului de handicap
respingere gradului de handicap
Buna ziua.Va rog sa ma consiliati daca se poate cu pasi pe care trebuie sa ii fac sa imi recistig gradul de handicap pe care l-am avut pina anul acesta.Sint o bolnava de cancer pulmonar gradul 3 b cu celule mici am urmat proceduri grele de cimio terapie si radio terapie.In urma procedurilor partial mi-am revenit dar din pacate am ramas cu sechele.nu ma mai pot deplasa doar cu cadran si baston si pe linga carcinomul pulmonar ce il am mai am diabet,probleme cardiace sint prea multe sa le incolonez.Am facut contestatie si am primit un raspuns pe care eu nu pot sa il inteleg.Am uitat sa va spun ca sint pensionata de batrinete si am o pensie foarte mica,iar tratamentul meu este mare.Ma lupt cu aceasta boala de 4 ani,am beneficiat 3 ani de grad handicap accentuat iar din iulie am fost trecuta la mediu.Va rog respectos daca puteti sa ma indrumati pasi pe care trebuie sa ii fac.Am uitat sa spun ca sint cu tub de oxigen ca sa pot respira.De ce oare ma lovesc si comisia nu sint eu batuta de soarta destul?Va multumesc de intelegere si sper ca o sa imi spuneti ce trebuie sa fac.Multumesc Viorica.