anul trecut am intrat intr-un local si din senin am fost lovit de catre un individ si cazut la podea dupa care el a plecat acasa iar eu ca sa ma revansez m-am deplasat la el in fata casei si i-am distrus cele doua oglinde retovizoare,el m-a dat la politie pentru distrugere iar la randul meu l-am dat si eu si mi-am scos certificat medicolegal dar fara zile de spitalizare am trei martori pentru tot ce sa intamplat, declaratii peste declaratii am cerut sa ne duca la detectorul de minciuni pentru ca el a depus marturie mincinoasa pe urma am fost chemati la d-na procuroare din localitate si a zis ca dosarul lui inpotriva mea pentru distrugere merge mai departe iar al meu inpotriva lui pentru vatamare nu il trimite mai departe in instanta
Eu mi-am recunoscut distrugerea de la primele declaratii dar nu am fost deacord sa ii platesc 2000 lei pt doua oglinzi el insa nu isi recunoaste fapta.cum pot sa il dau si pe el in judecata nu pretind mai multi bani decat pretinde el nu vreau bogatii doar sa acopere cheltuielile mele.In 03.02.2016 ii primul proces eu acuma sunt in austria mi-am gasit de munca aici ce pot face sau ce se intampla daca nu merg la proces.Multumesc
Cum as putea proceda mai departe
Re: Cum as putea proceda mai departe
Puteti face plangere impotriva solutiei procurorului de renuntare la urmarire, in termenul legal de 20 zile de la comunicarea copiei actului prin care s-a dispus solutia.