Disparitia-Furtul Registre Agricole din primarie Am cerut primariei Adancata sa-mi dea copii din Registrele Agricole din perioada anilor 1951 - 1962. perioada colectivizarii. Perioada in care terenurile bunicilor au fost colectivizate si cu care sau inscris in cooperativa agricola. Registrele Agricole -- Nu se gasesc in arhivele primariei. A cerut acelasi date si Arhivelor Statului Slobozia ,Registrele Agricole din acea perioada,Nu sunt de gasit nici la Arhivele Statului.. Din Registrul Decese al primariei lipsesc sunt rupte,disparute cotoarele de la certificate de deces ale bunicilor cat si a strabunici decedat a in anul1955. Cert este ca un teren ce a fost dobandit de bunica mea cu Contract de Vanzare-cumparare a fost dat de Comisia locala pentru stabilirea dreptului de proprietate, altor persosne desii familia noastra ceruse prin cerere conform legea 18/1991.acest teren Ma intreb cine a furat aceste documente. Ce se mai poate face daca se constata furtul acestor documente. Titlu de propietate sa dat egal altei persoane in anul 2002. unui cooperator, vecin al acestui teren intravilan .
Fac precizarea ca acest teren a fost dobindit de bunica mea in anul 1954 prin Contract de Vanzare - cumparare
Fac precizarea ca acest teren intravilan a fos folosit de bunica mea pana in anul 1983. cand a decedat. Din 1984 acest teren a fost dat de CAP acesti vecin ca loc ajutator. Pentru ca se afla langa casa sa ,,gard in gard ,,
Subiect: Disparitia-Furtul Registre Agricole din primarie-Di