sfat referitor la cazul meu

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
Post Reply
Gicu vilau

sfat referitor la cazul meu

Post by Gicu vilau » 03 Aug 2015, 19:41

Buna ziua
In anul 1960 tatal meu a cumparat un teren de la fratele lui cu chitanta de mana pentru ca atunci asa se obisnuia, terenul fiind in suprafata de 157mp situat in Bucuresti sector 5. Imediat dupa ce a cumparat tatal meu la inregistrat pe numele lui la circa financiara si de atunci platim impozit pe numele tatalui meu. Dupa cativa ani a izbucnit o cearta familiala si fratele tatalui meu i-a luat prin forta o bucata din pamant si anume 50mp pe care nu l-am mai recuperat nici in ziua de astazi dar noi platim in continuare inpozit pe toata suprafata. Am deschis un proces de uzucapiune in care eu am adus o gramada de documente si hartii care atesta ca terenul este al nostru dar actiunea ne-a fost respinsa pe motiv ca nu am putut face dovada calitatii procesuale a verilor mei care nu au nici macar o hartiuta care sa ateste ca pamantul este al lor. Am cheltuit o gramada de bani si degeaba:((. as dori sa stiu daca este careva sa ma sfatuiasca cum sa intru in posesia terenului

Va multumesc
astept un raspuns pe adresa de mail gicuvili@gmail.com

Consuela Scarlat

Re: sfat referitor la cazul meu

Post by Consuela Scarlat » 05 Aug 2015, 10:31

uzucapiunea este cea mai buna solutie. Dumneavoastra nu v-ati judecat cu cine trebuia, era normal sa vi se respinga actiunea.
Din fericire, acea hotarere nu are autoritate de lucru judecat, astfel incat puteti sa faceti un alt proces, de aceasta data asa cum trebuie

Post Reply