Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un contract in care sa pot avea exclusivitate pentru organizarea de evenimente si cursuri.
Va explic in 2 cuvinte cazul.
Exista o persoana X dintr-o alta tara, care doreste sa organizeze cursuri in Rom.
Mi-a propus sa ma ocup de tot ce inseamna organizarea cursurilor.
Cum nu este cunoscut in Romania, i-am propus sa ma ocup eu de tot ce inseamna promovare astfel:
-organizarea si promovarea pe toate canalele agreate, a unui Seminar gratuit la care lumea sa poata veni sa vada ce anume face si cum anume ii poate ajuta (oferte, gasire sala pt eveniment gratuit, concepere, editare, printare si distribuire flyere, afise, aparitii media si TV, promovare pe internet si/su alte medii agreate)
- organizare si inregistrare cursanti pt cursurile platite (gasire/negociere sala de curs pentru periada cursurilor, gasire cursanti pentru cursurile platite, incasare bani de la cursanti,
- dupa scaderea cheltuielilor din incasari, un procent de X% imi revine mie.
Cum se poate scrie un contract, astfel in cat aceasta colaborare de organizare evenimete sa fie exclusiva, ori de cate ori trainerul vine in romania?
Va multumesc anticipat
Contract de exclusiviate pt organizare evenimente si cursuri
Re: Contract de exclusiviate pt organizare evenimente si cur
Bună ziua!
Inserați în contract o clauză de exclusivitate, la un articol separat, cu un text de tipul:
„Pe durata desfășurării prezentului contract, beneficiarul se obligă să nu desfășoare evenimentele și cursurile decât prin intermediul prestatorului.
Încălcarea acestei obligații atrage răspunderea beneficiarului, care va plăti prestatorului o despăgubire egală cu onorariile la care acesta ar fi fost îndreptățit dacă evenimentele și/sau cursurile s-ar fi desfășurat prin intermediul său.”
Cu stimă,
Avocat Vladimir Naciu
0721224255
www.naciu.ro
Inserați în contract o clauză de exclusivitate, la un articol separat, cu un text de tipul:
„Pe durata desfășurării prezentului contract, beneficiarul se obligă să nu desfășoare evenimentele și cursurile decât prin intermediul prestatorului.
Încălcarea acestei obligații atrage răspunderea beneficiarului, care va plăti prestatorului o despăgubire egală cu onorariile la care acesta ar fi fost îndreptățit dacă evenimentele și/sau cursurile s-ar fi desfășurat prin intermediul său.”
Cu stimă,
Avocat Vladimir Naciu
0721224255
www.naciu.ro