probleme cu o agentie imobiliara
probleme cu o agentie imobiliara
buna ziua, am incheiat un contract de vanzare cumparare, mai exact prietena mea prin o agentie,cei de la agentie i.a luat prietenei mele un comision de 5% ceea ce inseamna 620 euro, prietena mea a apucat sa ii dea doar 520 de euro pt ca nu a avut atunci sa ii dea toti si specific ca nu a semnat niciun act plus ca nici chitanta nu a primit pe acesti bani....in extrasul cf scrie ca apartamentul are 62 mp dar cand a fost sa plateasca taxe i s.a spus ca apartamentul de fapt are doar 37 mp si ca a fost o greseala, iar prietena mea nu mai vrea sa ii dea la agent restul de 100 de euro pt ca nu i sa spus si a fost mintita si plus de asta nici chitanta nu a primit....poate sa pateasca ceva daca nu plateste restul de bani ca baiatul de la agentie tot o suna??
Re: important... va rog ajutati.ma
Din cate inteleg prietena dvs. pana la urma este cea inselata, din moment ce i s-a spus ca apartamentul ar avea suprafata de 62 mp si a platit 560 de euro cu titlu de comision. Din punctul meu de vedere, prietena dvs poate sa faca o plangere impotriva respectivei agentii pentru ca nu i-au dat toate informatiile necesare reale cu privire la imobil si i-au perceput un comision foarte mare.