concubinaj 9ani impreuna si avand o fetita de 8ani
concubinaj 9ani impreuna si avand o fetita de 8ani
suntem de 9 ani impreuna avem o fetita de8 ani am intrat in relatie cu el facandu -ne planuri ca ne vom casatori eu am ramas gravida la cateva luni dupa ce m-am mutat la el fetita este pe numele lui.In martie 2007 el s-a apucat sa construiasca o casa noua daramand-o pe cea veche care era pe numele lui avand-o de la parinti .In 2007 s-a nascut fetita eu lucram la o firma cand m-am mutat la el la tara 1 an de zile am avut salariu apoi am intrat 2 ani inprenatal castigand 800 Ron pe luna.El avand o firma de transporturi are un venit destul de bun.Pt ca el a mai fost casatorit si avand o fiica din acea casatorie iar eu fiind mai tanara cu 11 ani decat el cu trecerea timpului vazand ca averea lui se mareste nu doreste sa ne casatorim ca eu sa nu am niciun drept la casa si la masinile pe care le-a cumparat in acesti ani.Pt ca mama lui era destul de in varsta dupa prenatal am ramas acasa avand grija de ea si de treburile casnice.Timp de 2 ani sora mea lucrand in strainatate mi-a trimis lunar bani in jur de 10.000 euro pe care i-a folosit pt casa.La casa se lucreaza de sapte ani deoarece nu a luat o firma de constructii ci cu zilieri carora eu le-am gatit in toti acesti ani.Fratele meu a lucrat in acesti ani la casa fiind platit cu sume mici el ajutand-o pe sora lui de fapt.Va implor sa ma ajutati sa ma indrumati pt ca nu am serviciu nu am niciun ban nu am unde sa ma duc cu fetita iar omul acesta vrea sa ma lase pe drumuri spunand ca totul este pe numele lui si ca nu am dreptul la nimic.
Re: concubinaj 9ani impreuna si avand o fetita de 8ani
Puteti sa solicitati in instanta incredintarea minorei catre dvs. gasind un domiciu unde sa puteti creste fetita, sa solicitati pensie de intretinere raportate la venituri lui si sa solicitati partajul cerand o sulta sau o parte din casa facand dovada cu chitante si martori ca ati contribuit si dvs. la ridicarea c-tiei.