Buna ziua,am o problema cu cei de la orange inca de la inceputul anului 2014!Am avut un abonament de 5 euro la cei de la orange de la care am beneficiat de un telefon gratis,un model fara prea mari performante,acest abonament l-am facut in luna noiembrie al anului trecut.Anul acesta in luna Ianuarie am luat legatura cu un reprezentant al lor si am intrebat daca pot sa schimb abonamentul pe care il aveam cu altul mai mare daca este cazul dar la care pot sa iau un telefon mai performant.Am fost indrumat sa iau legatura cu cei de la sediu si sa le comunic cererea mea,ceea ce am si facut ,mi sa spus ca se poate dar sa ma prezint la un punc Orange din oras si sa vb acolo cu un consultant.M-am dus pe data de 17 ianuarie si mi-am spus "pasul" iar o angajata foarte draguta a fost mult prea incantata de ideea ca vreau sa imi fac un abonament mai mare.Mi-a propus mai multe variante si am ales sa imi fac alte doua abonamente (unul pentru mine iar altul pentru sotia mea) CU RUGAMINTEA SI CONFIRMAREA VERBALA A ANGAJATEI CA ABONAMENTUL VECHI SE VA INCHIDE(am aflat mai tarziu ca nu se inchide ci urma sa il transfere unui alt viitor client doritor sa aiba abonamentul meu).Toate bune si frumoase pana in luna urmatoare cand m-am trezit cu abonamentele suspendate pe data de 13 fara nici un fel de explicatie.Revin cu o completare telefonul vechi impreuna cu simul de la abonamentul ce urma sa fie inchis l-am predat angajatei in aceeasi zi,pe 17 ianuarie la ora 4 jumatate,de la care nu am luat nici un fel de chitanta sau act doveditor predari acestora.Am intrebato daca asta e tot nu mi se da ceva la mana si a zis ca citez:"nu nu,noi rezolvam de aici!".Am zis ok si am plecat.Revenind in luna februarie,m-am dus la ghiseu la Orange pe data de 15 februarie,sa intreb de ce mi sa inchis abonamentele si tot o data sa platesc,ambele abonamente costau undeva la 120 de ron.Acolo am constatat ca socoteala de acasa nu se potriveste cu ceea ce aveam eu de platit.170 de ron era suma cu care figuram eu ca restanta.Am intrebat de ce atat si mi sa spus ca ele nu imi pot da lamuriri la problema mea si daca am neclaritati sa sun la 445 sau asa ceva acesta fiin numarul de la servici clienti.Am mai aflat ca eu aveam pusa data de plata pe data de 13 si nu pe 15 cum cerusem eu deoarece eu luam bani pe data de 15.Mi sa spus ca se va rezolva si daca ma grabesc sa sun eu si sa rezolv acest lucru tot telefonic la ei la sediu.Am intrebat de ce nu pot face ele lucrul acesta daca tot am venit cu aceasta problema si mi sa raspuns ca ele sunt foarte ocupate si clienti care vor sa plateasca stau la rand...Am platit suma de 170 de ron si am plecat dupa ce le-am rugat sa faca tot posibilul sa imi schimbe data de facturare.A mai trecut o luna si in Martie pe 13 sa intamplat acelasi lucru ,abonamentele suspendate.Mam dus iar pe data de 16 si am cerut lamuriri la ghiseu si am vrut sa platesc suma datorata pentru servicii.Am constatat cu stupoare ca nu aveam de platit suma de 120 ron pe care eu o aveam pe cele doua abonamente si pe contracte ,nici 170 cum platisem luna anterioara ci 185 ron.Mi sa parut mult prea mult si am intrebat de ce?Am plecat de la ghiseu mai nedumerit raspunsul angajatelor Orange fiind acelasi:luati legatura cu SERVICIU CLIENTI pentru mai multe detalii.Nu am platit suma de 185 deoarece am considerat ca nu sunt banii pe care eu ii datoram.Am sunat la Serviciul Clienti si mi sa spus : Nu domnule ,cum sa nu poata sa va dea informatii cei de la punctul Orange,mergeti acolo si spuneti ca ati vorbit cu noi si sa rezolve ei problema dumneavoastra!" Am fost pasat a doua oara de la unul la altu.M-am dus iar la punctul orange unde am facut contractul si am spus ca am luat legatura cu cei de la serv. clienti si ca doresc lamuriri.A verificat nu stiu ce la calculator si mi sa spus :"Domnule,ca sa va putem da detalii despre neclaritatile dumneavoastra trebuie sa fiti inregistrat cu o sesizare electronica pe site!"si abia apoi pot eu sa fac ceva...A 3 oara am fost iar pasat.Am sunat din nou si le-am spus celor de la service clienti ca doresc sa fac o sesizare electronica si mi spus ca nu e nevoie de asa ceva ci doar sa ma duc la sediu....A 4 oara ...M-am dus cu o sesizare scrisa de 6 pagini acolo si nu am plecat pana nu au luat acele foii...mi sa dat chipurile un numar de inregistrare scris pe o hartiuta si mi sa promis de la doua angajate ca sesizarea mea va ajunge unde trebuie.Am plecat acasa.Am asteptat un raspuns de la acestia cred ca mai bine de doua luni,nu ma sunat nimeni,nici eu nu am mai fost sa platesc pentru ca aveam abonamentele suspendate..Ma trezesc cu un telefon in luna Iunie domnule noi suntem de la o firma de recuperare a datoriilor si vrem sa mergeti sa platiti suma de 300 si ceva de lei...Am ramas masca.Le-am povestit tot ceea ce v-am spus si in randurile acestea mult mai detaliat ,cum ca eu am doua abonamente si ma chinui de 4 luni sa imi dea cineva lamuriri ,cum ca eu am facut o sesizare la ei....Imediat am fost corectat

omnule ,dumneavoastra nu aveti 2 abonamente,ci 3...Abonamentul pe care eu l-am avut nu mi sa inchis...cel pe care eu il predasem,contract,sim,telefon,tot.Am explicat situatia si mi sa spus ca ei nu stiu despre asa ceva.A zis ca o sa faca ei cercetari si sa nu imi fac nici o problema ca atunci nu e ceva grav si se va rezolva.Am sunat si la Service Clienti si mi sa spus aceleasi vorbe,Domnule stati linistit noi vom face cercetari si vom rezolva problema.M-am linistit si am zis Gata s-a rezolvat! nu am mai primit nici un telefon luni de zile pana azi,cand ma trezesc in posta cu o citatie ,trebuie sa platiti suma de 22 de milioane si 33 lei cat mai urgent alt fel vom demara procesul de recuperare a sumei datorata catre Orange.Si eu si sotia mea am ramas ...fara cuvinte!CE POT FACE IN SITUATIA ASTA? 1.NU POT PLATI SUMA ACEASTA,NU AM BANI! 2 . NU SUNT UN RAU PLATNIC CA NU AM VRUT SA PLATESC CI AM VRUT SA PLATESC DAR SA PLATESC SERVICIUL DE CARE MA FOLOSESC NU SI PENTRU CEVA CARE NU IL AM FIZIC DAR PE CARE MI SE FACE FACTURI IN CONTINUU SI TELEFONUL SI SIMUL STAU LA EI IN BIROU!
VA ROG AJUTATIMA!VA ROG...