Dosar ANRP
Dosar ANRP
Buna ziua. Eu si surorile mele avem un dosar la Anrp, in care tatal meu a obtinut decizie a CCSD in anul 2009. Intre timp a decedat iar noi am preluat dosarul. Raspunsul celor de la ANRP este ca au trecut 3 ani de la emiterea deciziei, iar tatal nostru nu si-a exprimat alegerea, daca vrea actinuni la FP sau bani. Dar din cate am citit pe internet ANRP a fost suspendata 2 ani si jumatate, timp in care au fost suspendata si emiterea de plati sau primirea de documente. Acum i-am dat in judecat la fix 5 ani de la data emiterii deciziei. Spuneti-mi va rog, am vreo sansa de castig sau ma bat cu morile de vant..? Multumesc
Re: Dosar ANRP
Pai ... daca deja i-ati actionat in instanta nu va pierdeti speranta. Probabil avocatul dvs. a stiut ce face cand a inaintat actiunea.
Pai..ma scuzati ca va spun, dar mai sunt si acei avocati care iti dau sperante doar ca sa iti ia banii..:) bine..ce e drept nu i-am dat multi bani, sper totusi sa nu-i pierd..
Pai ... stiti, suma de bani platita este pentru redactarea actiunii, pentru consilierea juridica si pentru sustinerea ei, NU pentru castigarea actiunii.
Probabil, fiind vorba de sume mari, vi s-a solicitat un procent din suma finala si o suma mai mica pentru promovare.
Pana la urma este corect sa platiti avocatul pentru prestatiile enumerate mai sus, pana la urma acesta a muncit, a conceput actiunea, a depus-o in instanta si o va sustine, contra sumei de bani pe care i-ati dat-o, in urma unei negocieri directe.
Este bine sa intrebati, in general, cat costa consilierea, redactarea si sustinerea, impreuna sau separat.
Probabil, fiind vorba de sume mari, vi s-a solicitat un procent din suma finala si o suma mai mica pentru promovare.
Pana la urma este corect sa platiti avocatul pentru prestatiile enumerate mai sus, pana la urma acesta a muncit, a conceput actiunea, a depus-o in instanta si o va sustine, contra sumei de bani pe care i-ati dat-o, in urma unei negocieri directe.
Este bine sa intrebati, in general, cat costa consilierea, redactarea si sustinerea, impreuna sau separat.
nu nu, avem contract doar pe suma, nu cu x% din valoare. de asta zic..el a luat toti banii la inceput (repet, nu a cerut mult si nici nu cred ca vom fi nedreptatiti), ideea era ca nu stiu cu ce l-ar ajuta pe el daca va castiga sau nu procesul. indiferent de rezultat, el banii pe contract si i-a luat..in fine.
Astept totusi un raspuns, daca stiti, sau daca a mai avut cineva cazuri similare, si daca cei de la ANRP au dreptate sau pana la urma vom castiga in instanta..
Multumesc
Astept totusi un raspuns, daca stiti, sau daca a mai avut cineva cazuri similare, si daca cei de la ANRP au dreptate sau pana la urma vom castiga in instanta..
Multumesc