Buna ziua,
Sunt intr-o relatie cu o femeie de vreun an jumatate, in ultimele 6 luni ne-am casatorit si cuprins de flama, am facut investitii din ce in ce mai mult , prin achizitii si renovari.
In momentul de fata ea a ales sa ma dea afara din casa( desi am mutatie, dar e practic bun dinaintea casatoriei) . toate bunurile au ramas la ea achizitionate pe timpu casatoriei si ea considera ca nu are sa imi dea nimic si refuza orice idee de a discuta. Mai mult, ma ameninta ca se duce la politie si ma reclama ca o bat nefiind violent, doar pentru a nu ma intoarce in casa aia , nici macar pentru a imi lua toate hainele.
Numai in ultimele 2 luni, si prin intermediul unui credit de 5000 ron, cheltuielile in acea casa au fost de 14000 Ron. Mentionez ca ea are un credit de 600 ron dinaintea relatiei noastre si un venit mai mic ca al meu. Diferenta ar fi cam de 1000 ron.
In momentul de fata eu am ramas si fara bani, si fara posibilitatea de a beneficia de bunuri si interdictie de a intra in casa. Problema este si ca creditul il platesc doar eu desi bunurile sunt in posesia ei. Ce pot face?
I-am propus o intelegere dar refuza tot. O iubesc si nu vreau sa fiu drastic, dar nici luat de prost.
Ce sugerati? Cam toate lucrurile din casa aceea au fost platite online de catre mine.
Multumesc
divort/ partaj
Re: divort/ partaj
Pai ... puteti inainta o actiune de divort si una de partaj. Inainte de toate, daca doriti, puteti incerca o mediere, e la moda in ultima vreme.
Mai mult de atat nu aveti ce.
Silviu wrote:Pai ... puteti inainta o actiune de divort si una de partaj. Inainte de toate, daca doriti, puteti incerca o mediere, e la moda in ultima vreme.
Multumesc pentru raspuns. Daca ea intre timp, vinde toate bunurile comune si nu recunoaste, ce se poate intampla?
Si in cadrul unui eventual partaj, trebuie dovedita existenta bunurilor si valoarea lor de cumparare prin facturi, chitante, martori. Daca le vinde si nu puteti proba existenta lor e ca si cum n-ar fi existat. Nu aveti foarte multe optiuni in momentul de fata, dar cele pe care le aveti trebuie sa le exercitati cat mai repede.
va multumesc. Voi incerca sa adun duplicate dupa facturi si voi merge la politie pentru a imi revendica dreptul de a locui acolo in caz ca nu va dori sa faca o invoiala in privinta bunurilor.Silviu wrote:Si in cadrul unui eventual partaj, trebuie dovedita existenta bunurilor si valoarea lor de cumparare prin facturi, chitante, martori. Daca le vinde si nu puteti proba existenta lor e ca si cum n-ar fi existat. Nu aveti foarte multe optiuni in momentul de fata, dar cele pe care le aveti trebuie sa le exercitati cat mai repede.
Macar vad cat rezista sa ma vada in acea casa, pe durata unui divort in instanta.