custodie bebe de 10 luni
custodie bebe de 10 luni
buna..va rog sa ma ajutati cu cel mai bun sfat posibil...sunt o mamica de 22 de ani...am fost in concubinaj cu un barbat de 26 de ani si a rezultat un copil, are acum 10 luni si jumatate...tatal fiind un iresponsabil...incepea sa ridice mana la mine...avea viciul pariurilor sportive...indiferenta fata de copil...prefera sa stea pe calculator decat sa-si ia copilul in brate...salariul era tot timpul la el, parintii lui nu au fost de acord cu copilul si nici cu mine, cu toate astea am inceput sa ma indepartez de el...nedorind ca, copilul meu sa creasca intr-un ambient agitat...adica noi mereu ne certam...sunt plecata la parintii mei de 6 luni de zile, in care el nu a contribuit cu absolut nimic la cresterea copilului...acum ma ameninta ca vrea sa imi ia copilul...credeti ca ar putea avea sanse in fata instantei...pur si simplu ma terorizeaza psihic...
Re: custodie bebe de 10 luni
Foarte putin probabil sa va ia copilul in urma unei decizii judecatoresti, in schimb dvs. puteti sa-l obligati la plata unei pensii de intretinere minor.