intravenient fortat -cheltuieli judecata

Discutii privind procedura civila
Post Reply
amelialg

intravenient fortat -cheltuieli judecata

Post by amelialg » 04 Sep 2014, 15:47

Buna ziua,
Incerc sa povestesc pe scurt si concis ca sa nu va plictisesc :)
Mi-a lovit usor masina un tip care apoi nu a avut bunul simt sa se opreasca si a plecat grabit..l-am ajuns din urma, am vb politicos dar el era cam artagos si genul ala cu pile..astfel incat desi masina nu era avariata (ulterior a cazut acolo vopseaua, un pct) precum i-am spus respectivului cetatean m-am prezentat la politie si am depus plangere (aveam si foto cu masina respectivului).
Timpul a trecut, apoi am fost contactata de politist ca a avut proces cu respectivul, ca i-a luat permisul etc..ce si cum a fost nu stiu..ideea e ca m-am trezit chemata la proces ca martor, prima oara nu am mers ptr ca e vb de distanta , dar a 2 oara a trebuit sa merg ptr ca a trim la servici citatia..
Dupa ce am depus marturia am solicitat sa-mi plateasca cheltuielile de drum si acum am primit iar citatie sa merg, nu mai stiu cum am titlul dar nu de martor iar pe site'ul tribunalului scrie asa:
"Solutia pe scurt: Introduce în cauză, în calitate de asigurător, S.C. Euroins România Asigurare Reasigurare S.A., şi în calitate de intervenient forţat pe x, care va fi citat la adr..Califică cererea formulată de către intervenientul forţat x în ce priveşte decontarea cheltuielilor de deplasare în calitate de martor, ca fiind o solicitare de obligare a petentului la plata cheltuielilor de judecată, urmând ca această solicitare să fie soluţionată odată cu fondul cauzei, având în vedere noua calitate procesuală a intervenientului forţat x. Amână judecarea cauzei la data de.."
Ma intreb de ce ma pun iar pe drumuri..vor sa plateasca dublu deplasarea sau?
Sincer chiar nu inteleg..
Va multumesc ptr timpul acordat si sper sa primesc un raspuns..
:wink: Gabriela

Post Reply