EXAMEN DE ADMITERE IN BAROU 2005

Discutii privind procedura penala
Post Reply
yadhira

EXAMEN DE ADMITERE IN BAROU 2005

Post by yadhira » 26 May 2005, 12:01

Daca va intereseaza subiectul scrieti ce parere aveti de acest examen, daca l-ati luat cum vi s-a parut, daca nu l-ati dat de ce nu? si daca nu l-ati luat care au fost cauzele...
Astept raspunsurile voastre.

master1

Post by master1 » 27 May 2005, 01:44

mai demult, dar greu :idea:

croc

Post by croc » 27 May 2005, 19:01

subiecte mari si destul de grele, insa s-a corectat cu dorinta de a admite, nu de a respinge, cum s-a intamplat la magistratura;
deci este un examen nici greu dar nici usor;
eu l-am promovat anul trecut fara probleme dupa ce am invatat timp de aprox. 1 luna si jumatate- 2;

sisi

Post by sisi » 08 Jun 2005, 08:03

spuneti-mi si mie,cei care ati luat examenul in avocatura,este suficient sa inveti codurile , la penal( si de procedura) ma refer,caci la civil e mai greu.
intreb asta ptr. ca , cum bine stiti, ele sau modificat considerabil .
Si la procedura civila ma gandesc ca ar fi mai usor de invatat codul .

Crisu_maria

Post by Crisu_maria » 14 Jun 2005, 21:57

nu stiu .... am inteles ca nu este chiar asa de greu... mai greu e dupa... sa gasesti un avocat coordonator. a, si...la penal trebuie invatat dupa codul vechi, nu? avand in vedere ca cel nou nu e inca in vigoare... parca s-a amanat intrarea in vigoare pana la 1 sept. 2006. merci.

sisi

admitere avocatura

Post by sisi » 21 Jun 2005, 11:27

:razz:stiti cumva cand are loc urmatorul examen de intrare in avocatura si caren anume cod penal trebuie sa-l invatam caci am inteles ca a fost amanat pana la 1 septembrie
e o nebuloasa totala si daca are cineva mai multe informatii va rog sa-mi raspundeti; examenul se sustine la toate barourile odata????????

Post Reply