Am si eu o intrebare. Am fost sa radiez o actiune de pe CF si Tipa de la ghiseu mi-a zis ca nu se poate face numai daca exista declaratia in forma autentica a reclamantului din actiune. Pe langa ca nu mi-a zis ce trebuie sa declare respectivul reclamant, (banuiesc ca trebuie sa declare ca i de acord dupa opinia tipei respective!) apare ca aberant faptul ca eu, care am fost in proces cu reclamantul trebuie sa ma rog de el sa dea declaratie de radiere. Ganditi-va ca v-as face actiune vreunuia dintre voi, actiune care sa se gate la primul termen avand un caracter cu totul absurd si greu de dovedit, o revendicare de exmplu, si desi o castigati, va trebui sa va rugati de mine sa puteti radia actiunea!!!! Evident, caracterul prejudiciant al unei asemenea notari nu se pune in discutie. Vrei sa vinzi si nu iti cumpara nimeni pentru ca situatia imobilului este incerta.
Puteti sa imi spuneti si mie de unde s-ar fi putut sa se ajunga la asemenea absurditati? Ce text legal poate deschide vreo portita spre asemenea aberatie?
Multumesc! Astept cu nerabdare!!!
aberatie de CF. Ati mai auzit de asa ceva? Daca da de unde?
ma gandesc ca in masura in care ai o hotarare irevocabila (legalizata cu aceasta mentiune) nu exista nici un motiv cat de cat logic sa ti se mai solicite declaratia autentica a reclamantului.
Eu zic sa le faci o cerere scrisa la care sa atasezi hotararea legalizata si in cazul in care refuza sa efectueze radierea litigiului te adresezi instantei.
pentru asta insa iti trebuie refuzul "in scris" ca pe vorbe......
Eu zic sa le faci o cerere scrisa la care sa atasezi hotararea legalizata si in cazul in care refuza sa efectueze radierea litigiului te adresezi instantei.
pentru asta insa iti trebuie refuzul "in scris" ca pe vorbe......