Trebuie mai intai sa fac o precizare...nu am nimic de ascuns!
Suntem pe cale de a divorta...Divortul pe cale amiabila a esuat. De la o vreme aveam senzatia ca sunt ascultata, iar confirmarea a venit cand am gasit registratorul si am ascultat continutul. Consider acest lucru o violare a intimitatii personale si profesionale indiferent de scopul si efectele acestui fapt. Are o incadrare juridica fapta sotului meu? (Nu vrea sa renunte la bucataria si menajul meu dar nici la amanta...)
Sotul imi inregistreaza toate convorbirile, nu numai telefon
Re: Sotul imi inregistreaza toate convorbirile, nu numai tel
Oare e normal sa te simti pizonier in propria casa? Nu exista nici o posibilitate de a limita jocul murdar al unui sot care isi persecuta sotia psihic ? Chiar trebuie sa astept sa innebunesc pentru a-l satisface in planurile sale diabolice? Banuiala mea este ca vrea sa stranga dovezi de ce stiu eu ce pentru a-si ascunde vina in spateler meu, dat fiind ca nu vrea un acord, nici divort si stie ca eu si copiii suntem in imposibilitatea de a pleca din acea casa...Cum sa il opresc si sa il determin sa ia o decizie pana nu va fi prea tarziu?
conform art 226 Noul Cod Penal, "... captarea sau inregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau inregistrarea audio a unei persoane aflata intro locuinta sau incapere ori dependinte tinand de aceasta sau a unei convorbiri private se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 6 luni sau cu amenda".
alineatul 5 al aceluiasi articol prevede o pedeapsa de la 1 la 5 ani plasarea fara drept de mijloace tehnice de inregistrare audio.
trebuie sa va depuneti o plangere penala la sediul sectiei de politie de care apartineti, iar sotul dvs. va fi cercetat penal cu privire la aceste fapte.
alineatul 5 al aceluiasi articol prevede o pedeapsa de la 1 la 5 ani plasarea fara drept de mijloace tehnice de inregistrare audio.
trebuie sa va depuneti o plangere penala la sediul sectiei de politie de care apartineti, iar sotul dvs. va fi cercetat penal cu privire la aceste fapte.
Multumesc din suflet...nu stiu ce am intentie sa fac...bineinteles depinde totul de el, de modul in care reusim sa iesim din aceasta situatie si daca comportamentul lui nu degenereaza...Intre timp vreau sa ma informez, sa stiu , sa nu fiu doar un obiect ...Indiscutabil fiecare are partea sa de vina in ruperea unei casatorii, ramane insa educatia si dragostea pentru copii...cel putin sper...Multumesc inca o data