am o nelamurire

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
tunyogi

am o nelamurire

Post by tunyogi » 20 Feb 2014, 22:45

va rog sa ma sfatuiti si pe mine daca va rog acum 3 ani(2011) am avut un accident de circulatie cu 2 victime am fost urmarit penal pt comiterea infractiunii vatamarii corporale din culpa si am fost condamnat cu amenda penala... ramasa definitiva in 2013 luna octombrie...cu permisul meu de conducere ce se intampla???
sentinta mea suna cam asa:
Document: Hotarâre
Tip soluţie: Condamnare
Soluție pe scurt: În baza art.11 pct.2 lit.b) raportat la art.10 lit.h) Cod procedură, penală, încetează procesul penal pus în mișcare din oficiu împotriva inculpatului T. A. T. cercetat pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, prevăzută de art.184 alin.2 și 4 Cod penal față de partea vătămată C. M. A., ca urmare a împăcării părților. În baza art.184 alin.1 și 3 Cod penal, cu aplicarea art.3201 Cod procedură penală, art.74 alin.1 lit.a) și b) și art.76 alin.1 lit.f) Cod penal, condamnă inculpatul T. A. T. la pedeapsa de 300 lei amendă penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă față de partea vătămată C. M. F.. Atrage atenția inculpatului asupra prevederilor art.631 Cod penal. Amenda penală se va executa conform prevederilor art.425 Cod procedură penală. Ia act că partea vătămată C. M. A. a renunțat la constituirea de parte civilă formulată în cauză. Constată stinsă acțiunea civilă formulată de partea civilă C. M. F. prin contractul de tranzacție încheiat cu asigurătorul A.V. AG Germania prin reprezentantul său în România A. I. B.de A.R. S.R.L. la data de 09.07.2013. Respinge ca neîntemeiată acțiunea civilă formulată de partea civilă C. M. F. pentru diferența de prejudiciu neacoperită prin contractul de tranzacție. Constată stinsă acțiunea civilă formulată de partea civilă S. J. de U. Z. prin achitarea despăgubirilor de către asigurătorul A. I. B. de A. R. S.R.L., reprezentant în România al A. V. AG Germania prin ordinul de plată nr.2975/31.07.2013. Respinge ca rămasă fără obiect acțiunea civilă formulată de S. J. de U.Z.. În baza art.313 din Legea nr.95/2006 coroborat cu art.54 alin.1 din Legea nr.136/1995 republicată, cu modificările și completările ulterioare, admite în parte acțiunea civilă formulată de S. J. de A. S. și obligă inculpatul S. T. A.T., alături de asigurătorul A. V. AG Germania, prin corespondentul său pe teritoriul României S.C.A.I. B. de A. R. S.R.L., în limita plafonului legal, la plata de despăgubiri materiale către S. J.de A.Sălaj, în cuantum de 866,20 lei, actualizată cu dobânda oficială a B.N.R. până la data plății integrale, reprezentând cheltuieli efectuate cu asistența medicală de urgență și transport pentru părțile vătămate C.M. F. și C. M. A.. Respinge ca inadmisibilă acțiunea civilă formulată de S.J. de A. S. pentru plata cheltuielilor efectuate cu asistența medicală de urgență și transport pentru inculpatul T. A. T.. În baza art.192 alin.1 pct.2 lit.b) Cod procedură penală, obligă inculpatul T. A. T. și partea vătămată C.M. A. să plătească statului suma de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, 1.000 lei inculpatul T. A. T. și 500 lei partea vătămată C. M. A.. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la pronunțare pentru Ministerul Public și de la comunicare pentru inculpat și partea civilă. Pronunțată în ședința publică din data de 2 octombrie 2013.
va rog sa imi raspundeti la aceest mesaj

Post Reply