acte false
acte false
Buna seara.Va rog sa ma ajute cineva.Tata meu a primit un teren de la mama lui pe care in 1975a construit o casa,bunica a murit in 1994iar tatal meu in 2002 si de atunci sintem in procese (45)cu sora tatalui care zice ca in 1980 a cumparat acest teren dar persoana de la care zic ei ca lau cumparat cu contract de vinzare cumparare scris de mina si care este depus la dosar a murit in 1969,pe baza acestui contract a intabulat terenul de sub casa noastra in 2005,am deschis dosar penal acum o luna dar matusa are cunostinte si bani si politistul care se ocupa de caz zice ca cineva umbla in dosar.Unde neam putea adresa?Sintem in procese de 12 ani,avem 45 de procese cine mar putea ajuta?Va rog sa-mi raspunda cineva,am depus la dosar certificatul de deces si contractul de vinzare cumparare fals dar politia zice ca trebuie sa anceteze ei dosaru (lucru pe care lau facut si acum sase ani ,dar binenteles ca nu au gast nimic ca nu au vrut sa gaseasca),un dosar penal trebuie sal ancheteze politia si apoi se judeca,care este procedura?Va multumesc
Re: acte false
Procedura este cea care v-a comunicat-o politistul. Ei fac actele premergatoare, cercetarea penala apoi trece pe la procuror si abia mai tarziu ajunge in instanta.
Justitia functioneaza ... astfel cum vor cei ce impart dreptatea. Uneori se misca fulger, dar de cele mai multe ori, sunt adeptii principiului "festina lente"...
Justitia functioneaza ... astfel cum vor cei ce impart dreptatea. Uneori se misca fulger, dar de cele mai multe ori, sunt adeptii principiului "festina lente"...