Buna ziua,
Vreau sa va cer sfatul in problema de care am dat.Nepoata mea a postat pe facebook,poze cu o anumita persoana de un un profil care nu era numele ei real,dar a gresit si a postat si de pe numele ei real!!!!Acum nepoata a inchis cele doua conturi,dar fata moartei are toate dovezile ptr.ca le-a scos de pe facebook.
Aceasta persoana a fost persoana publica,cantareata de muzica populara,carae a decedat.A vb.trebuie sa recunosc urat la adresa ei,de fapt a spus adevarul,care a ajuns la pagina de facebook a fetei artistei.Ne-a sunat si a spus ca a fost la politie cu insulta si calomnie si a indentificat cele doua profile ca sunt ale aceleasi persoane,ca a facut plangere si ca va fi trasa la raspundere penal pentru prostia care a facut-o nepoata mea.Nepoata mea este plecata in strainatate la munca.
Va rog respectuos sa imi spuneti ce urmari poate avea greseala facuta de ea,poate sa ii ceara daune morale in bani si daca castiga procesul reclamanta si nepoata este plecata,nu are nici venituri in tara ce face?
INSULTE PE FACEBOOK