sediul firmei vindut la licitatie de a f cisnadie

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
Guest

sediul firmei vindut la licitatie de a f cisnadie

Post by Guest » 04 Jan 2014, 21:44

26 04 2006 sustine ca a trimis la sediul firmei un titlu executoriu cu aviz de primire care nu a ajuns nici pina acum semnatura de pe aviz nu corespunde cu a patronului sa facut plingere la parchet postasului in acea perioada sediu era in renovare asa ca nu avea cine sa semneze mai mult legea il obliga pe postas sa aplice stampila firmei si semnatura patronului postasul dupa cercetari a fost scos de sub urmarire motivind ca a intervenit prescriptia fara a mentiona fapta sa facut proces penal pt mentionarea fapte a fost respins tot pt ca a interv prescr hotarire definitiva va rog sa mi spuneti daca mai exista o cale de atac am inteles ca as putea merge pe cale civ cu postasul pt neglijenta in serviciu din aceasta cauza am perdut sediul firmei care l
sa vindut la licitatie de af cisnadie pt un titlu executoriu val 6900 rn care nici nu mi apartine sa facut o expertza contabila cu 3 experti de unde reese ca la impozite nu aveam nimic de plata doar la sanatate 1500 lei stau blocata din 2007 nemaiavind sediu era si punctul de lucru si datorie la banca am avut 3 av nici unu nu stie ce se mai poate face va rog daca mai exista o cale sa mi recuperez spati si locul de munca

Guest

Re: sediul firmei vindut la licitatie de a f cisnadie

Post by Guest » 07 Jan 2014, 23:15

depinde daca cei 3 avocati au facut e trebuia. va sfatuiesc sa consultati tot un avocat, dar care sa stie despre ce este vorba si ce este de facut si sa nu vrea bani multi cu munca putina. parerea mea...vorba unui clasic in viata ;)

Post Reply